Paclite


Registreer en meld je aan om geen Google-advertenties te zien op het prikbord!
banner 468x60
Status
Niet open voor verdere reacties.
Hallo
Heeft er iemand nog ervaringen met paclite en flink op je plaat gaan? Ik wel, ik struikel/val bijna altijd wel 1 of 2 keer per dag tijdens het hiken.

Ik was in Schotland en liep daar de WHW, en het regende (heel vreemd:)) ik had mijn paclite regenbroek van Berghaus aan. Door de regen waren de stenen op het pad wat glad en daar ging ik weer, zelf geen schade maar mijn regenbroek had 1 groot en 3 kleine gaatjes (ik had natuurlijk een mooie rots gevonden om op te vallen). Ik weet dat het materiaal zo licht mogenlijk is gehouden en dat je op die manier ook op stevigheid inlevert, maar na 1 valpartij 4 gaten in je broek vind ik wat veel.

Ik was van plan om ooit nog een paclite jas aan te schaffen maar daar twijfel ik nu toch best wel aan.

Groeten Chris
 
Hi Chris,

volgens mij heb je vooral pech gehad. Ik gebruik al jaren ook Berghaus Paclite (III) broek en jas ook in Schotland en Noord Engeland en ik ben juist van mening dat de Helium buitenstof van Berghaus erg stevig is. Na 4 jaar is zowel broek als jas nog als nieuw. Het enige waar ik wat benauwd voor ben zijn distels en bramen.

MVG

Rolf
 
Ik ben toevallig een week of 3 terug in Schotland eens goed onderuit gegaan met een Mammut paclite broek boven een gewone broek aan, en ben toen nogal fors met mijn heup op (ronde, gladde) stenen terechtgekomen.
De broek was gelukkig nog heel, wel een forse blauwe plek en een camera totall loss..:(
Dus paclite kan wel wat hebben, maar inderdaad, doornen en scherpe stenen zullen eerder grote schade aanrichtenYr DDraig Goch

R:Db Plas
http://www.twenot-forums.nl
 
banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):


banner 468x60
Bovenaan