Parga & Lefkas


Registreer en meld je aan om geen Google-advertenties te zien op het prikbord!
banner 468x60
Status
Niet open voor verdere reacties.
Nog 4 nachtjes slapen dan ben ik er lekker 2 weekies vandoor, weekje Parga en een weekje Lefkas, (Griekenland). Okay, niet echt direct een buitensport vakantie maar ik wil toch wel een beetje gaan hiken, mountainbiken en/of zeilen. Is hier al eens iemand geweest?

Cheers
Frank

Hoe kan ik nou werken met vakantie in het verschiet?
 
Hoi Frank,

Ik vind Greece een prima land om een buitensport vakantie te houden. Ben er nu meerdere malen geweest en heb daar perfect gehiked.

Vorige jaar ben ik nog naar Mt. Pelion geweest (Z-Z-O van Thesaloniki) waar prachtige heuvels waren om door te banjeren en wild te bivakeren. Het mag natuurlijk niet, maar daar in de heuvels waar alleen boeren verblijven en de landerijen er vaak schijnbaar verlaten bij liggen geen enkel probleem. Waar Parga & Lefkas liggen weet ik niet.
Routes zijn over het algemeen slecht aangegeven, maar kaarten zijn redelijk te vertrouwen. De Grieken vind ik gastvrij en behulpzaam. Liften is gemakkelijk en het openbaarvervoer belachelijk goedkoop. Daar kan de ns nog een puntje aanzuigen.

Geniet van je vak.

Gr. Fred
 
banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

banner 468x60
Terug
Bovenaan