Peellandpad - LAW 701


Status
Niet open voor verdere reacties.
Afgelopen weekend heb ik het stuk Peellandpad gelopen tussen Crayenhut en Ospeldijk. De Groote Peel was afgesloten wegens de vogeltrek,dus kon ik de alternatieve (ongemarkeerde) route niet lopen. De officiële gemarkeerde route om de Groote Peel heen, vond ik vanaf de Deurnse Peel niet bijster interessant. Ik vraag me af of er hier wandelaars zijn die voor dit deel een alternatieve route hebben gekozen die wel het hele jaar door toegankelijk is, en toch interessant is.

Overigens staat een verslag van mijn wandeling op http://www.svstrace.nl/index.php?itemid=204 en op de pagina daarna.

Groetjes, Arjen
 
Nou, dat belooft dan nog wat. Ik ben ook met (oa) het peellandpad bezig en heb vlak voor het vogelseizoen de alternatieve route dwars door de Groote Peel gelopen. Het was errug mooi. ( http://tinyurl.com/ygt42k )

Nou loop ik meestal alleen, maar t peellandpad proberen we toch af en toe als half gezin te lopen. Mijn oudste zoon verdomd het, maar mijn jongste vindt t wel leuk, mijn man ook op zn betere dagen. Dus dat saaie stuk heb ik dan nog wat aanspraak, dat scheelt ook een boel.

Ehh, geen antwoord op je vraag dus. :)
 
Weliswaar geen antwoord op de vraag, Anna, maar wel een mooi verhaal en prachtige foto's.

Ik ben ook nog zeker van plan om terug te gaan wanneer het gebied wel open is. Dan plan ik gewoon een flinke rondwandeling.

Groetjes, Arjen
 

banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Hardloop
banner 468x60
Bovenaan