Petra, was jij dat?


Registreer en meld je aan om geen Google-advertenties te zien op het prikbord!
banner 468x60
Status
Niet open voor verdere reacties.
Hallo Petra,

Ik heb zojuist een interessant en amusant artikel in de nieuwste OpPad gelezen, genaamd: De tent van…..
Het onderwerp gaat bij jou over de Mountain 24 van TNF; leuk om te lezen.

Van Pieter (de volgende?) had ik op de laatste Winterhike iets vernomen over interviews voor OpPad.

Ik heb je nog niet ontmoet op een Hiking-Site-Event, maar aangezien in jouw verhaal de naam Carl genoemd is dacht ik…...Yep!, dat is 'r.

Groeten
Ruud
 
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Hoi Ruud,

Yep, that's me!

Was heel leuk om te doen. Beetje chaotisch, smiddags op de foto en geinterviewd en daarna een lift van de fotograaf naar Schiphol, anders zou ik te laat zijn om mn vlucht naar Cairo te halen. :)

Pieter is de volgende met een interview? Leuk! We worden beroemd ;) !!!!

Groetsels
Peet
 
Nee peet, ik ben niet de volgende! Tenminste, die meneer Lonink had mij eerst benaderd, maar kwam toen tot de ontdekking dat hij alleen maar kerels met koepels in z'n artikel zou krijgen. Daarom gaf hij er de voorkeur aan ook nog een dame te benaderen voor het artikel. Hij heeft ook contact gelegd met Marieke en Nico. aangezien er niet zoveel tijd en ruimte was, viel ik toen af. Wel afgesproken dat als hij nog eens iets wilde schrijven, hij aan mij zou denken. (En gratis kaartjes voor de beurs gekregen!)
Wie weet, mag ik nog eens met m'n eerste 8a onsight in de Op pad ;) (in de categorie:ongeloofwaardige prestaties...)

Trouwens, het was een leuk verhaal!
Groeten!
Piet


Beklim dat ding, dan kunnen we daarna tenminste weer aan echte bergsport gaan doen!!
-Bill Tillman in 1923, over de Mount Everest-
 
Ha,

Mijn Nallo-3 is ook afgevallen omdat het dak van de sterrenwacht te ver weg was, de schaapskooi niet mocht van de herder en hij mijn Burgers Bush plan tussen de beren geen goed idee vond ;-).
Marike is onze enige tunneltent hoop dus nog!

groeten,

Nico (die snel de Op Pad in de stapel post gaat opzoeken)
 
Hoi Petra,

aha! discriminatie dus!
Maar een erg leuk stukje in ieder geval. Eigenlijk heb ik zelfs echt met veel interesse naar jouw tent zitten kijken. Ondanks dat ik erg tevreden ben over mijn Nallo-3 begin ik toch een beetje naar een 2-persoons zelfdragend tentje te zoeken waarvan ik de binnentent ook los kan opzetten (in hete omstandigheden). Kan dat met die Mountain 24? Wat weegt ie en wat kost ie?

En fotogeniek inderdaad, zo had ik nog nooit een tent beoordeeld stom genoeg (terwijl hij toch vaak de hoofdrol in mijn foto's speelt).

Maar... Egypte!? Ik dacht dat jullie naar Zuid-Amerika waren?

groeten,

Nico
 
Hoi Nico

Volgens mij kun je bij de Nallo 3 (met behulp van 4 plastic stukjes) ook alleen de binnentent opzetten. Je moet hem alleen weer afbreken wil je de buitentent er overheen willen hebben. Maar het kan dus wel.

Groeten, Arjen

"Dream as though you'll live forever,
Live as though you'll die today"

Arjen
Arjen@natureview.nl
http://www.natureview.nl/
 
huh? oja? hoe doe je dat dan? De stokken schuif je namelijk normaal gesproken door een tunneltje aan de buitentent. Wat voor plastic stukjes? (heb je er een plaatje van toevallig?)

Nico
 
Hoi Nico,

De Mountain 24 weegt 3.5 kilo ongeveer en kost 590 Eurootjes... Goed opletten, er is ook een 25 versie, die heeft een extra luifelstok en dus luifel en weegt 4.3 kilo ongeveer.

Groetsels!
Petra
-zeer tevreden over haar tentje!
 
oei, dan valt hij gelijk van z'n voetstuk ;-). Ik zocht iets lichters en kleiner (qua pakvolume) dan mijn Nallo-3 (en die is 3 kilo).

greetings,

Nico
 
banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

banner 468x60
Terug
Bovenaan