pieterpad Hardenberg


Registreer en meld je aan om geen Google-advertenties te zien op het prikbord!
banner 468x60
Status
Niet open voor verdere reacties.
J

jerox

Guest
Kan iemand mij vertellen hoe de route verloopt in hardenberg van het pieterpad? Ik woon hier namelijk en begrijp van veel wandelaars/hikers dat zij hier verdwalen omdat het slecht aangegeven zou zijn. Ik zou de route eens na kunnen lopen. Het gaat over het stuk {centrum - Hessenweg}.
Groet aan mijn schoenen.
 
17 Mei gaan we het het stuk lopen van pieterburen naar Vorden
24 Mei zullen we kaart 31 bewandelen
Ik heb de tekst voor je ingescanned en staat op pagina 91
hij luid als volgd, ps tips cq correcties zijn altijd welkom.

Vanaf het NS-station de weg voor het station oversteken en rechtsaf de
Stationsstraat in. Bij Y.308 verder rechtdoor, richting Gramsbergen, tot waar rechts de ingang van een begraafplaats is en u links de winkelstraat in kunt.
Deze winkelstraat ingaan en rechtdoorgaand geheel uitlopen. Ook dan verder rechtdoor over de Oude Vechtbrug gaan. Dit is het beginpunt van deze etappe. Vanaf de Vechtbrug in westelijke richting gaan, De Brink. Deze gaat na een brug over in de Hessenweg. Uitgekomen voor een drukke verkeersweg deze oversteken en naar rechts de fietsrichting Ommen volgen, nog steeds de Hessenweg.
Op T-splitsing rechtsaf gaan. Het blijft Hessenweg heten. Daarna linksaf de Brandweg opgaan. Aan het eind op kruising rechtdoor, Weidebuurt. Dan 1e straat rechts nemen, de Frits de Zwerverlaan. Aan het eind linksaf en even verder alweer rechts, de Meteoorlaan. Nu deze vervolgen tot waar de Uranuslaan linksaf gaat. Hier even naar rechts gaan en vlak daarna linksaf een tegelpad op met voetgangersbord. Dit tegelpad komt verderop uit op een met klinkers
bestraat gedeelte, hier rechts gaan. Deze weg maakt een grote bocht naar links en daarna naar rechts. U komt dan uit bij het begin van een geasfalteerd fietspad. Nu verder dit pad gaan. Het gaat later over in een met klinkers bestrate weg die langs een dode arm van de Vecht voert. Daar voorbij, bij P.24689, weer naar links het geasfalteerde fietspad opgaan. De weg blijven volgen. Deze wordt
eigenlijk gevormd door stukken klinkerweg, die verbonden zijn door geasfalteerde stukken fietspad. U komt tenslotte met een T-kruising uit op de Rheezerbrink. Hier is punt P van deze kaart. Zie verder bij kaart 32.
 
[laatste wijziging op 06-06-02 om 23:26]Inmiddels Heb ik de tocht gelopen maar ben geen problemen tegen gekomen.
Er zijn wel 2 erata's maar niet in hardenberg deze kun je vinden op www.nivon.nl
Wat ik bijna vergeet er staat brandweg linksaf dit is niet de eerste links maar de 2de (staat er ook niet) en op eind op de kruising rechtdoor dit is niet de eerste kruising (ook hier staat niet dat het de eerste is) het leek alsof er een straat was bijgekomen wij zijn er niet ingetuind maar ff opletten is wel belangrijk

Grtz Tom
 
banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):


banner 468x60
Bovenaan