plaskokertje....


Registreer en meld je aan om geen Google-advertenties te zien op het prikbord!
banner 468x60
Status
Niet open voor verdere reacties.
hallo allemaal,

heeft iemand van de dames (ik neem aan dat de heren een natuurlijke plaskoker hebben...;) )
ervaring met een plaskokertje?? ik zit te overwegen om er wat aan te schaffen voor de vakantie..(ik kan niet hurkend plassen zonder toilet, of ik kukel omver, of ik plas mijn broek onder...)

zijn die dingen handig in gebruik en knoeivrij??

let me know..

en als niemand ervaringen heeft...ik kan het je vertellen na de zomervakantie...:7

groeten marleen
 
Hallo Marleen,

Afgelopen zomer heb ik voor het eerst een plaskoker uitgeprobeert. Op zich is het wel handig, maar het is even wennen. Ik zou het gewoon meenemen en uitproberen. Ze zijn knoeivrij!!! Maar ik heb ook wel eens in de wind met zo'n ding gestaan met het gevolg dat gedeeltelijk van mijn benen onder de plas zatten! (Was op een col en natuurlijk niet echt slim!)

Succes ermee:7

Groeten Sanne
 
[laatste wijziging op 26-02-03 om 13:10]Goed, om dit probleem voor te zijn heb ik een plaszak (unibag heet íe geloof ik). Destijds gekocht voor in Afrika (daar mochten we de tent niet uit ivm rondhuppelende hyena's, als ik dat al weet moet ik dus gegarandeerd binnen 10 minuten!), echt helemaal ideaal. Je kunt dus knoeivrij plassen met dat ding (zelfs tegen de wind in heren! ;) ) en erna kiep je um gewoon leeg, ff omspoelen en weer klaar voor gebruik. Voordeel is dat je er maar 1 nodig hebt, die kokertjes zijn niet voor hergebruik geloof ik (ok, die van de heren uiteraard wel niels!), dus zeker voor een lange reis waarbij je verwacht niet echt gemakkelijk een toilet te kunnen vinden wat geschikt is vind ik het een aanrader!
Moet heel eerlijk zeggen dat ik um na Afrika niet meer heb gebruikt (ook hurken is met veelvuldig oefenen te leren ;) ), maar ik wou dat ik het ding destijds in Bolivia had gehad (lange busreizen met stops waar de toiletten echt geen optie waren....).

Waar jij de kokertjes voor wilt gebruiken lijkt mij de plaszak een beter optie Marleen!

Succes!

Petra
 
banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):


banner 468x60
Bovenaan