Plastic ladder gesp van 40 mm gezocht


Status
Niet open voor verdere reacties.
ik weet niet welke winkels je al hebt geprobeerd maar ik denk zelf aan winkels als bever etc en perry sport. Of anders misschien de schoenmaker?! Wellicht handig om te vertellen wat je al geprobeerd hebt.
 
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):


De winkels die ik heb geprobeerd zijn oa Beverzwerfsport tot aan het hoofdkantoor, de zwerfkei in Woerden, lederwarenwinkels, diverse buitensport zaken, een winkel gespecialiseerd in watersport, etc.

Genoeg geprobeerd dus. Nu zoek in een winkel die het ZEKER heeft.

Soms wordt overigens ook de naam "tension lock" gebruikt
 
Bedankt voor je info. Helaas ... zo te zien zit de laddergesp van 40 mm er niet tussen.
Ik heb Radical nu een mailtje gestuurd. Afwachten dus, en ondertussen hopen dan nog iemand suggesties heeft.
 
De site van Globetrotter lijkt uitkomst te bieden. De laddergespen zien er nog wat fragiel uit, maar inderdaad ... wanhopig.

Bedankt.
 
Ik heb vandaag weer perslucht gelopen. Brandbestrijdingsoefening. Aan het perslucht apparaat zitten ook banden van 40mm en idd wel de bewuste gespen erop. Misschien zou je eens kunnen kijken in die richting? Internetwinkels of gewoon de plaatselijke brandweer een mailtje sturen. Bij de dumpzaak is misschien ook nog een idee van een oude tas oid.
 
Wie weet waar ik zwarte laddergespen van 40 mm kan kopen. De nylon band die ik heb is 38 mm breed. In totaal wil ik 4 gespen hebben.

Kleine laddergespen zitten vaak aan rugzakken om de schouderbanden af te stellen. Door de lip op te tillen wordt de band bijna vanzelf weer langer.

Ik heb inmiddels vele winkels geprobeerd. Ditmaal probeer ik het dus via het prikbord.

Mvg, een haast wanhopig zoeker naar laddergespen 40 mm zwart
 
Hallo,

Je kunt ook een poging wagen in een fourniturenzaak. Je weet wel, waar je ook stof voor het naaien van kleding kopen kan.
Daar wordt veelvuldig gebruik gemaakt van koord, gespen etc., dus wie weet heb je geluk. Een beetje stad heeft vast wel een of meer van deze winkels.

succes,

Ali
 
Je moet hiervoor in een duiksportzaak wezen.
Deze zijn op het internet wel te vinden. Zo niet dan mai je mij maar een keertje.

Mvgr
Willem
 

banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Hardloop
banner 468x60
Bovenaan