Plastuit


Registreer en meld je aan om geen Google-advertenties te zien op het prikbord!
banner 468x60
Status
Niet open voor verdere reacties.
Gegarandeerd dat ik hiermee de lachers op mijn hand krijg (en terecht :p ) maar ik vroeg me af of er dames zijn die ervaring hebben met de plastuit? Noem je dat ding eigenlijk zo waarmee als je als 'dame' staand kan plassen?

Ik vertrouw erop dat ik alleen serieuze reacties krijg.....:p

gr,
Marielle
 
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Gegarandeerd dat ik hiermee de lachers op mijn hand krijg (en terecht :p ) maar ik vroeg me af of er dames zijn die ervaring hebben met de plastuit? Noem je dat ding eigenlijk zo waarmee als je als 'dame' staand kan plassen?

Ik vertrouw erop dat ik alleen serieuze reacties krijg.....:p

gr,
Marielle
 
hoi marielle,

Als wandeldame, heb ik regelmatig naar die uitvinding gekeken en ik ben tot de conclusie gekomen dat een man het bedacht moet hebben.
Ik begrijp met geen mogelijkheid hoe ik dat ding discreet kan gebruiken, dus het enige wat je dan kan bedenken is dat je niet op een 'vieze' bril hoeft te zitten. Daar staat tegenover dat je bij denkbeeldig vieze bril(dus niet met uitwerpselen besmeurd of zo) en je hangt als dame erboven je de bril juist vies maakt. Mijn voorkeur gaat dus toch uit naar een plekje in het bos (helaas verhoogd teken risico)
Maar wellicht komt hier iemand met de ultime oplossing :p

Ali
 
Hoi Marielle,

Als man heb ik hier natuurlijk geen ervaring mee, maar ik kwam vorig jaar in zuid-frankrijk 2 fietsende dames tegen die beweerden er erg enthousiast over te zijn om dat ze nu (net als een man) staand met de rug naar de weg gekeerd konden plassen wat toch een stuk discreter is dan je hele broek moeten laten zakken.
Ennuh, Ali, het is een uitvinding van 2 nederlandse vrouwen, dus niet van een man.

Groetz,
Dennis
 
>Ennuh, Ali, het is een uitvinding van 2 nederlandse vrouwen,
>dus niet van een man.

Hoi Dennis.

Ik krijg soms toch wel eens vraagtekens bij jou kennis.
Hoe weet je dat nou weer :) ;-) :D }(


D'Oude Vos.
(Zo, nu een Vosje).
 
Ik ben wel geen vrouw, maar mijn vrouw heeft al enkele malen een plastuit gebruikt. De eerste keer dat ik het zag was op Graspop( festival in België. En daar zie je het meer vrouwen gebruiken. Het zou naar het schijnt ook hiervoor ontworpen zijn, de vrouwen op festivals klaagden steen en been op de openbare toiletwagens: dat deze een nare geur hadden en dikwijls een vuile bril ondanks de toiletdames. En dat is nu een voordeel om als man even een boom op te zoeken. Vandaar de uitvinding. Nu de ervaring van mijn vrouw: ze vondt het een goed alternatief voor op een festival, omdat je inderdaad het amper kan gebruiken op een discrete manier(je broek moet iets zakken of je krijgt de plastuit niet onder de goede hoek met nare gevolgen vandien natuurlijk, of je rok moet omhoog). En dan was er vroeger nog een nadeel aan( bij de eerste versie althans) je kan de plastuit meenemen maar dan heeft deze ook een geurtje, en het is eigenlijk een wegwerp product. Persoonlijk vindt ik het niet handig om een extra afvalzak mee te nemen in de rugzak met vuile plastuiten. Al weet ik niet waarvoor u het wil gebruiken. In het bos gaat ze dus ook liever even op de hurken zitten.
 
Hoi Marielle,

Ik heb nu een uribag (http://www.uribag.nl/) en dat is een superhandig ding. Ik kan ermee plassen in de tent zonder een druppel te lekken. Oefen wel even van tevoren op een minder kritische plek. Als hij gevuld is, kun je hem met de dop erop neerleggen en dan lekt hij ook niet.
Handig als je je tent niet uit wilt omdat het buiten regent en er zijn muggen. Te koop bij de drogist.
Buiten in het terrein plas ik gewoon zonder dat ding achter een struik of een steen.

Groeten,

Linda
 
Allemaal hartelijk dank voor jullie reacties.

Ik had er eigenlijk nog helemaal niet bij stilgestaan dat ik de plastuit na gebruik weer moet nemen dus ik denk dat ik toch ook maar voor de optie 'achter een struik' kies.

Die uribag voor in de tent klinkt ook goed zeg!

groeten,
Marielle
 
> wandelen is even alles laten lopen

Moeten we dat hier letterlijk opvatten :p

Sorry voor de niet serieuze reactie Marielle, maar kon het toch niet laten.
 
Urologisch gezien blijft zittend plassen,
ook voor mannen,
de beste manier om de blaas te ledigen.
Heb ik tenminste een bekend uroloog horen beweren.
Het fenomeen 'nadruppelen' als alles terug op zijn plaats zit moet de heren bekend zijn.
Dus dames, laat jullie niets aansmeren.
"het recht van staande te mogen plassen..."
Dit heeft niets met emancipatie te maken

Ivo
 
Hahahahaha....en jij dacht dat ik dit wilde vanuit een emancipatisch oogpunt. Echt niet...ik ben dat gepruts op mijn hurken zat.

Marielle
 
Ik heb een vriendin en die kon niet op haar hurkjes in de bosjes. Ze zocht altijd een omgevallen boomstam en ging daar overheen hangen. Dus eigenlijk net als een WC.
 
ha ha Arjen, dat zou zomaar kunnen!:p

Maar ik denk wel dat het heel basaal daar op neer komt. zoals elders al vermeld hoe kun je nu discreet die plastuit op de juiste positie geplaatst krijgen zonder erg op te vallen met je kleding.

En feit blijft dat er altijd genoeg openbare toileten zijn, bijv plas zuilen, maar nooit genoeg wc's voor de dames.
Ik las laatst ergens dat het sowieso onevenredig verdeeld is ook al weet 'men' dat dames een gesloten closet wensen.

meest al bevatten toilet wagens drie tiloetten voor dames versus vijf urinoirs bij de heren en een pot voor het andere werk.

Maar bij grote evenementen is een bosje vinden ook al lastig.

Ali
 
Beste Marielle,

Ik heb een aantal keer de papieren plastuit gebruikt en moet toegeven dat ik het ook niet zo heel erg handig vind in het gebruik (behalve dan om in een dicht wchokje de vieze bril te ontwijken). Nu heb ik een tijdje geleden de zogenaamde Whiz Freedom gekocht via www.whizaway.com. De Whiz is een herbruikbare plastuit (goed schoon te maken en van een speciaal waterafstotend materiaal) die ook nog eens een stuk beter 'past' dan de papieren plastuit. Ik heb gemerkt dat ik met de Whiz wel mijn broek gewoon aan kan houden (lange rok is wel wat lastig) en dat er ook veel minder kans is op druppelen/lekken.

Op de website wordt de Whiz beter uitgelegd, maar ik kan je uit eigen ervaring in ieder geval verzekeren dat het wat mij betreft een topuitvinding is!

Groetjes,
Nine
 
Ze bleef lang zoeken!
En we zaten op dat soort momenten eigenlijk altijd wel in de bossen, daar vind je toch altijd wel zoiets.
 
banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):


banner 468x60
Bovenaan