platypus lekt


Registreer en meld je aan om geen Google-advertenties te zien op het prikbord!
banner 468x60
Status
Niet open voor verdere reacties.
G

gerda

Guest
hallo, ik heb een verschil van mening met de door mij geraadpleegde verkoper van Bever.
Na ongeveer tweeenhalf jaar gebruik, lekt mijn Platypus.
Ik heb 'm weliswaar veel gebruikt en dat is ook te zien, maar het lek is van BINNENuit ontstaan (een trechtervormig gaatje), terwijl ik er niks anders dan water in gehad heb.
Platypus vermeldt overal dat de zakken levenslange garantie hebben, maar de verkoper wil de zak niet aannemen omdat 'je nou eenmaal niet van een plastic waterzak kunt verwachten dattie lang meegaat'. ;(
Ik ben het ermee eens dat je plastic niet aan van alles en nog wat kunt blootstellen, en zou ook zeer zeker niet met de zak teruggegaan zijn als bijvoorbeeld het cementmengsel waarmee ik mijn badkamertegels getegeld heb, de zak net zo weggevreten had als de huid van mijn handen, maar het rare is dat dát nou net niet gebeurd is. Dáár kan een zak dus wel tegen! en blijkbaar niet tegen gewoon kraanwater (weliswaar van verschillende afkomsten, maar toch)????

Wat zijn jullie ervaringen met de zakken?
We hebben het hier toch gewoon over een produktiefout, of zie ik dat verkeerd?!?
Ik ga hoe dan ook net zo vaak terug naar bever tot ik iemand tref die hem wel doorstuurt voor mij en het gaat me ook niet zozeer om die zak (ik heb al een nieuwe), maar inmiddels wel om het principe! }(

ik ben benieuwd naar jullie reacties.
Gerda
 
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

mijn platypus lekte ook ( grote zak van 2 liter) nog niet zoveel gebruikt;
volgens mij lekte die aan de aansluiting van het darmpje (witte element dus)

ik terug naar de winkel (as adventure in belgie) probleem uitgelegd en gemeld dat het liefst voor dat ik naar mallorca ging in orde moest zijn. was nog een goede maand tot mallorca;
vorige week donderdag de as adventure gebeld dat men platypus in orde was;

dus na goede 2 weekjes heb ik men nieuwe platypus terug in de winkel moet hem enkel nog gaan ophalen

dus volgens mij moet hij het aannemen

veel geliuk
 
Hallo gerda,

jep de verkoper moet de waterzak terug nemen en deze opsturen naar C.J. Agencies, zij zijn namelijk de importeur van platypus. de verkoper in dit geval de bever is maar een tussen persoon. bij C.J. bepalen ze of het onder de garantie valt of niet, waanschijnlijk wel, maar je weet maar nooit.

mijn advies: ga terug naar de bever eis dat ze hem opsturen naar C.J. Agencies in baarn zo niet dan bel je in de zaak naar C.J. tel: 31-3554-24200 en vraag of je de platypus direct naar hun kan opsturen of dat dat via de bever moet.

doen ze dan nog moeilijk rest mij een ding, ga daar nooit meer naar terug......

suc 6 pepie
 
Hoi,

Levenslang is niet de lengte van jouw leventje, maar de gemiddelde leeftijd die je mag aannemen dat het betreffende artikel naar behoren moet functioneren. Dat staat vaak niet (eigenlijk nooit) vermeld bij het artikel, dus weet je vaak nog niets.

Wat garantie betreft. Kijk eens bij het prikbord over buitensportzaken. Daar heb ik gisteren een posting geopent over garantie. Daar zijn wel wat interessante reacties.


groet en succes
Richard
 
hoi,
inmiddels heb ik een heel wat klantvriendelijker verkoper van Bever getroffen, die mij gewoon eerlijk zei dat hij helaas niets zonder bon kon terugsturen, omdat hij niet weet of ik 'm daar gekocht had. nou, ook ####lig, maar in ieder geval eerlijk. hij had nog wel een tip uit eigen ervaring: met seamsealer wordtie weer picobello.
maar, ook een mailtje naar de firma gestuurd waar platypus vandaan komt: zij zeggen dat lifetime ook letterlijk lifetime betekent, als ik de zak opstuur, krijg ik een nieuwe van hun!!!!
da's pas service! dus, probleem opgelost en een pluim voor cascade designs.
 
HEB VANDAAG EEN GLOEDJENIEUWE PLATYPUS ONTVANGEN UIT DE VS!
OMDATTIE EERST EVEN EEN (NIET-BEDOELD)OMWEGGETJE VIA NIEUW-ZEELAND GEMAAKT HEEFT, DUURDE HET EEN TIJDJE, MAAR IK HEB'M DAN TOCH.

LIFETIME IS DUS ECHT LIFETIME.

FIJN.
 
>inmiddels heb ik een heel wat klantvriendelijker verkoper van
>Bever getroffen, die mij gewoon eerlijk zei dat hij helaas
>niets zonder bon kon terugsturen, omdat hij niet weet of ik 'm
>daar gekocht had.

Dat ligt dus wel aan de verkoper, want ze kunnen je ook prima op je woord geloven. Bovendien is garantie iets van de fabrikant, dus een goede winkel zal het prima oplossen.

gelukkig is het al via een andere weg opgelost.

grtz
henk


The Recumbent Architecture Pivo
 
Heb je een linkje of mail adres waar je hem naar toe gestuurd hebt? ik heb er hier ook nog 1 liggen, maar kom voorlopig niet bij bever... Dus.

Laat maar.... heb hem al gevonden.
 
Hoi Gerda,

Heb je nu ook heeeeel triomfantelijk naar de Bever gemaild om te melden dat het wel degelijk onder garantie viel???? En dat je zeer teleurgesteld bent in de service, etc etc........... ;)

Groetjes
Petra
 
Ach.....
Gewoon doorgeven aan de bewuste zaak is ook niet verkeerd.
Hoeft niet gelijk zo rancuneus.

C.M.
D'Oude Vos.

(Laten we een Vosje gaan drinken).
 
banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):


banner 468x60
Bovenaan