Pluim voor Hanwag Nederland

Van de Alaska,s van mijn vrouw begon een van de zolen net na de garantieperiode te vergaan, zool kwam los en een deel van het eva begon onder de hak te delamineren.

Via het contactformulier contact gezocht met Hanwag Nederland, natuurlijk direct een paar foto's meegestuurd. Vervolgens op aanvraag van Hanwag de schoenen opgestuurd voor een evaluatie.

Het vreemde is dat deze schoenen letterlijk naast mijn schoenen opgeborgen staan, en deze zijn ruim 1 1/2 jaar ouder en van de schoenene van mijn vrouw heeft de linker schoen het probleem en de rechter niet.

Na een zeer korte periode overeen gekomen dat Hanwag een deel van de kosten van het verzolen voor zijn rekening neemt (het is immer buiten de garantie periode ontstaan). En vervolgens zijn de schoene zeer netjes verzoold door de specialist in Veenendaal.

Gewoon goede service, dus via deze weg een pluim richting Hangwag

Bas
 
Leuk te horen! De specialist in Veenendaal is sowieso een aanrader voor nieuwe zolen en meer) aan bergschoenen: De Schoenmaker, Paul den Ouden.

Marla
 
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Bovenaan