Portomonee


Registreer en meld je aan om geen Google-advertenties te zien op het prikbord!
banner 468x60
Status
Niet open voor verdere reacties.
H

hasato

Guest
Hoi mensen,

Iemand een goed idee voor een klein portomonee'tje met:

- Apart (d.m.v. ritssluiting te sluiten) briefgeldcompartement
- Muntenzakje (met rits) aan buitenkant

Ik heb alle modellen van Eaglecreak (van dit jaar) al bekeken, maar daar zit het ritszakje voor kleingeld aan de buitenkant net onder het klitteband, wat niet echt makkelijk opent lijkt me...

Misschien denken jullie wel, wat een gepuzzel om een portomonee'tje, maar ik ben een wereldreis aan het voorbereiden :) en ik het het liefst dat ze in India niet zo in mn portomonee zitten te gapen ;)

Weten jullie toevallig een goed accessoire-merk (zoals Eaglecreak) wat dit soort dingen zou kunnen hebben?

Alvast bedankt voor jullie reacties!

Groetjes,
Erik
 
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Hoi Erik,

Als je catalogi van diverse merken opvraagt dan staan er vaak ook assesoires zoals jij bedoelt in. Om een paar voorbeelden te noemen: fjallraven of lowe alpine. Je kunt deze vast wel met enige levertijd dan via de dealers of eventueel de importeur bemachtigen.

Veel succes met verzamelen, voorbereiden en natuurlijk reizen!

Rutger / Estu
 
Ik kan je niet echt helpen met de juiste portomonee, maar wel een "financieele tip geven.

In Sri Lanka kreeg ik snel door dat je als tourist altijd meer betaalde dan de lokale bevolking.
En bij het afrekenen dikke stapels geld laten zien geeft de lokale bevolking nog gelijk ook.
Wat ik daar deed was dit: Als ik bijvoorbeeld naar een markt ging dan verdeelde ik mijn geld: Mijn "echte" geld en cheques en zo werd helemaal uit het zicht verstopt.
Linker broekzak: Een paar honderd rupee aan biljetten (Hooguit 2 tot 3 honderd) rechter broekzak een rupee of 100 aan muntjes.
Tijdens het afdingen liet ik afhankelijk van de prijs van het begeerde object een paar muntjes zien, of hooguit een paar biljetten. Werkte altijd goed, vooral als je na tevoorschijn halen van het geld een lege broekzak kon laten zien:) Ik betaalde gemiddeld maar anderhalf keer de lokale prijs, wat goed was, omdat anderen snel het 3-dubbele betaalden
Je moest er wel een vertwijfeld gezicht bij kunnen opzetten, maar ik kreeg herhaaldelijk waardering omdat ik het spel van afdingen zo goed kon spelen daar. In veel landen wordt het nl. bijzonder gewaardeerd als je het "spel" goed kunt meespelen.

Rob
"Echt lichtgewicht kamperen??
VISA!!"

Rob Plas
http://www.twenot.nl
 
RE: Portemonee

Je zou kunnen denken aan een money-belt, een riem met een rits aan de binnenkant waarachter je het briefgeld kan bewaren. Dan heb je het toch bij je, maar niet in je portemonnee.

Groetz,
Dennis
- Zo'n ding heet trouwens PORTEMONNEE en niet PORTOMONNEE, komt uit het Frans van PORTER (=dragen) en MONNAIE (=geld). Grrr! -
 
RE: Portemonee

"Grrr" ?

Kom op he we gaan hier elkaar tips geven en vriendelijk zijn, we zijn ten slotte allemaal mede-hikers en dit is geen forum van ABN mensen! Sorry hoor!

-vriendelijk schouderklopje ;)-
 
RE: Portemonee

Sorry hoor, d'r had net een klant tegen me aan staan zeuren. Je bent even slachtoffer van mijn werkstress......x(

Groetz,
Dennis
- ook maar een mens, en da's soms best moeilijk -
 
banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):


banner 468x60
Bovenaan