Prijzen in schotland


Registreer en meld je aan om geen Google-advertenties te zien op het prikbord!
banner 468x60
Status
Niet open voor verdere reacties.
Hallo
Ik ga begin mei naar Schotland om de west highland way te lopen en aangezien ik nog wat spullen nodig heb, heb ik een vraag:
Weet iemand of de prijzen van outdoor spullen in Schotland goedkoper zijn als hier? Zoals regenbroeken, sokken en gevriesdroogd eten. We hebben een paar dagen voordat we gaan lopen dus even rondneuzen in een outdoorwinkel is altijd wel leuk.
Groeten Chris
 
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Hi,

Wegens van de berg gewaaide spullen heb ik noodgedwongen e.e.a. aan moeten schaffen in Schotland, en ik was positief verrast. (o.a. goedkope MH regenbroek gekocht) Ze hebben bredere selectie merken daar en zijn prettig geprijsd naar mijn mening. Prijzen van voedsel weet ik niet.

Succes,

Harry
 
Een grote buitensportzaak in Glasgow,
http://www.tiso.com/
Kan je zelf eens vergelijken.
Ik had minder tijd in mijn run van het ene naar het andere station.
Enkel in en uit gelopen voor wat "meth"

Ivo
 
Ben net terug uit Schotland. Ik heb geen buitensport artikelen gekocht, maar wel wat in pubs en zo rond gehangen. De prijs van bier is niet goedkoper als in Nederland en het pub voedsel heeft in de meeste gevallen niet zo'n goed prijs-kwaliteit verhouding.

Overigens was eht gebied (ten noorden van Fort Wiliam) wel zeer mooi en zeeeeeeeeeeeeeeer nat.

groetjes, Jaap
 
ik heb de WHW gelopen (nouja de eerste 80 km dan)


het eerste stuk (over de oude spoorlijn) is vrij saai om te lopen

1 tip je MOET naar de Drover's inn (het geweldigste cafe wat je ooit hebt gezien!)

verder is schotland gewoon een duur land (nouja naar mijn ervaringen) ik zou je spullen in nederland kopen, het enige wat je in schotland moet kopen is Guiness.

Opzich heb je geen droogvoer nodig hoor, de WHW gaat door vrij veel dorpjes en er zijn genoeg mogelijkheden om te eten (of eten te halen)

Ik hoop dat je niet in de zomer gaat? zoja, neem een muskietennet mee! het is een ramp op in een bos of een redelijk windstil gebied stil te zitten (de midges, steekvliegen steken je lek) het is een mooi land met aardige mensen maar de VLIEGEN zorgen er voor dat ik in de zomer niet meer in schotland kom (jaja zeg maar dat ik me aanstel maar na 2 weken muggenhappen heb jij het ook gehad :+ )

heel veel plezier iig, ik heb ondanks de vliegen een geweldige vakantie gehad!
 
banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

banner 468x60
Terug
Bovenaan