primus brandstoffles


Registreer en meld je aan om geen Google-advertenties te zien op het prikbord!
banner 468x60
Status
Niet open voor verdere reacties.
Hallo,

Ik ben op zoek naar een losse Primus Brandstof fles, omdat ik een brander via internet gekocht heb zonder fles. Ik dacht dat dat niet zo'n probleem zou zijn, maar nu blijkt geen enkele outdoor zaak een losse Primus fuel bottle te verkopen. Ze hebben wel flessen van MSR en Optimus, maar ik heb eigenlijk liever een originele fles nadat ik dit draadje heb gelezen: http://www.hiking-site.nl/prikbord/dcboard.php?az=show_mesg&forum=133&topic_id=12015&mesg_id=11175

Weet er iemand een winkel waar ze wel losse Primus brandstofflessen verkopen? En hebben mensen ervaring met een MSR of Optimus fles op een Primus brander? Zo ja, welke zou ik het beste kunnen nemen?

Alvast bedankt,

MaTiZ
 
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Hoi MaTiZ,

Als een winkel Primus verkoopt, dan kunnen ze volgens mij zonder enig probleem een losse fles voor je bestellen als ze die niet op voorraad hebben. Destijds in een posting over losse Optimus flessen is dat ook naar voren gekomen.

Raymond
 
Ik heb destijds ook een primus brander gekocht met daarbij een MSR fles. Ik heb toen een mailtje gestuurd naar Primus en die melden dat de msr fles een goed en veilig alternatief was.

-groet-
Jacco
 
Dit kan ik uit ervaring ook bevestigen. Gebruik ook al een aardige tijd de Primus Omnifuel met een MSR fles en absoluut geen problemen gehad.

Groeten Cobus
 
banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):


banner 468x60
Bovenaan