PYRENEEËN (ARIEGE EN CATALONIË)

  • Onderwerp starter Onderwerp starter pyrenees.pireneos
  • Startdatum Startdatum

Registreer en meld je aan om geen Google-advertenties te zien op het prikbord!
banner 468x60
Status
Niet open voor verdere reacties.
P

pyrenees.pireneos

Guest
De vlaamse wandelklub Vrienden van de Pyreneeën stelt zijn gîte in Miglos (Ariège, dorp naast Niaux)gratis ter beschikking van de leden. Ook regelmatig georganizeerde zwerftochten, quasi om de 14 dagen een andere tocht vanaf 18 juni, zijn gratis. Leden kunnen ook gratis beroep doen op de gids voor het organizeren van een eigen tocht naar maat en voorkeuren. Lid worden is niet duur: 300 Euro voor individueel lidmaatschap (150 Euro voor wie jonger dan 26 is) en 550 Euro voor koppels en gezinnen. Infos bij Richard van Egdom of Cathy Croisier tel. 0032.60.456.444 of een mailtje naat pyrenees.pireneos@wanadoo.be
Tochten: 18-30 juni Lente in het hooggebergte van dichtbij, 2- 15 juli van de Ariège naar de Canigou langs onbeschreven route. 16 -30 juli: vrij voor een tocht op maat, 13-23 Augustus: Van bergmeer tot bergmeer in Alt Sobira, 24 augustus-5 september: Rustigaan door het Massief van de Puig d'Estats.
 
banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

banner 468x60
Terug
Bovenaan