Pyreneeën: avontuurlijke natuur- en bergwandeltochten

  • Onderwerp starter Onderwerp starter richard van egdom
  • Startdatum Startdatum

Registreer en meld je aan om geen Google-advertenties te zien op het prikbord!
banner 468x60
Status
Niet open voor verdere reacties.
R

richard van egdom

Guest
de vrienden van de Pyreneeën (open voor iedereen die meent dat hij/zij dat is of wil worden) trekken ook dit jaar weer samen op met tent en rugzak 14-dagen de bergen in tochtdata zijn
17-30 Juni: lente en midzomernacht in de reservaten en geklasseerde sites op de grens van Ariège en Pyrénées Orientales.
1-14 juli: gezellig verblijf en boeiende tochten naar de mooiste plekjes van de Haute-Ariège.
15-22 juli: grote merentocht: van bezrgmeer naar bergmeer in het wilde en ongerepte massief van de Pic d'Estats in Catalonië
29 juli - 11 augustus Hoge Pyreneeënroute van Val d'Aran naar de Pic d'Estats en zo naar het huis van de Pyreneeënvrienden in Miglos.
12-15 augustus en 26 augustus - 8 september: contemplatieve tochten voor echte montagnards of wie dat wil worden naar de mooiste en eenzaamste hoekjes van de Haute Ariège en de Andorese grens.
Verdere details bellen naar Richard +32 60 60 56, e-mail richard@pyrenees-pireneos.org of via http://www.pyrenees-pireneos.org de site van wie van de Pyreneeën houdt.
 
Richard,

op jullie website staat: "Voor maar 300 Euro per jaar (12.000 BF, 600 fl) - de helft als je jonger dan 26 bent of als groep inschrijft - ben je erbij!".

Betekent dit dat als ik slechts één tocht mee wil lopen ik ook al het volledige bedrag moet betalen? :o

Groeten,

Raymond Koome
(Woonachtig nabij de Pyreneeën en een erg grote fan/vriend ervan)
 
Raymond,

Op het inschrijf/aanmeldingsformulier staat vermeld dat wanneer je maar een tocht meeloopt, je maar 150 euro hoeft te betalen.

Moet wel even zoeken voordat het inschr. form. te oorschijn komt.

Groetjes, Joep
 
Hoi Raymond,

Sorry voor de laattijdige reactie.
Je vraagt of je ook 300 Euro moet betalen als je maar voor 1 tocht meekan. Dat is niet zo. Voor wie enkel maar voor één tocht meekan is er een lidgeld van 150 Euro voorzien. Je betaalt dan wel de overnachtingen in de gîte als je daar gebruik zou willen van maken (70FF zoals elders)

groetjes
Richard
 
banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

banner 468x60
Terug
Bovenaan