Ramble, Four Fingers


Registreer en meld je aan om geen Google-advertenties te zien op het prikbord!
banner 468x60
Status
Niet open voor verdere reacties.
D

DE LODE

Guest
Ik zou graag willen weten of er iemand ervaring heeft met de tenten van Ramble? Ik ben namenlijk geïnteresseerd in deze tent en zou ze misschien willen kopen!

DE LODE
 
RE: Ramble

Hoi,

Ook ik ben geinteresseerd in ervaringen van anderen omtrent het merk Ramble. Kan iemand iets zeggen over de kwaliteit en het gebruiksgemak van dit merk? Ik ben met name geinteresseerd in de 'Ramble Crazy Ridge', 2 personen, 3850 gram, 269 euro.

gr. Marike
 
RE: Ramble

De Ramble Four Fingers is mijn "campingtent", dat is degene die ik enkel gebruik op de camping (in tegenstelling tot mijn "trek-tent" die mee de bergen in gaat).

En als campingtent is ze tiptop in orde: ruim genoeg, stevig genoeg, en voldoende waterdicht. Zeker voor die prijs! Deze zomer in de Pyreneeën een hagelbui gehad (hagelstenen met een diameter tot 1,5 à 2 cm) en de tent had daar niet de minste last van (maakte wel veeeeeel lawaai :( ).

Zet makkelijk op en blijft (voor een tunneltent van die grootte) al bij al goed gespannen staan.

Maar, als je deze tent wil om trektochten te gaan maken in de bergen, is dat volgens mij een slechte keuze: te groot, vangt te veel wind op.

Timothy
 
banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):


banner 468x60
Bovenaan