Red Deer


Registreer en meld je aan om geen Google-advertenties te zien op het prikbord!
banner 468x60
Status
Niet open voor verdere reacties.
Hoi,

Er staan allemaal banners van Red Deer op de site. Ik ken het merk helemaal niet. Wie heeft er wel ervaring mee, ik ben wel nieuwsgierig. Ik bedoel ken toch de meeste merken wel...
 
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Hey Marius,

Geen persoonlijke ervaring mee, maar volgens mij is het een Engels merk. Stuur een mail aan de importeur en je weet het...
info@vbsi.nl

Volgens mij maken ze heel aardig spul, wat zich kwalitatief bovenin het midden segment begeeft. ik schat in dat het iets boven een merk als Coleman zit. Wat me positief opvalt is dat Red deer niet zo nodig van alles hoeft te maken zoals Coleman doet. Coleman maakt tenten, slaapzakken, lampjes, branders, koelkasten, en blinkt daardoor nergens écht in uit.

Red deer maakt alleen rugzakken en cameratasjes, en slaapzakken. De donsslaapzakken van het merk worden verkocht bij de kampeermarkt in eindhoven, en zien er oké uit. Veel slaapzak of rugzak voor je geld zo te zien. Dat zie je ook aan de positieve beoordeling van de consumentenbond. Veel waar voor je geld.

Pieter
Beklim dat ding, dan kunnen we daarna tenminste weer aan echte bergsport gaan doen!!
-Bill Tillman in 1923, over de Mount Everest-
 
>Volgens mij maken ze heel aardig spul, wat zich kwalitatief
>bovenin het midden segment begeeft.

Dat klopt zo ongeveer wel ja. Best leuk spul. Een paar jaar geleden had ik die dingen onder eigen merk in de winkel. Goed en niet heel duur. Ik heb alleen geen idee waar je het nu nog in NL kunt krijgen.

Groet Eins
 
Demmenie heeft een paar rugzakjes van hun in de catalogus staan en een advertentie waarin geroepen wordt dat de RD Spire 30 door de consumentenbond tot beste koop werd uitgeroepen.

Of je waarde hecht aan uitspraken van de consumentenbond laat ik geheel aan jou over.

Gr,
JA
- Geeft niet zoveel om gunstige prijs/kwaliteits verhoudingen, het moet gewoon top kwaliteit zijn en dat kost nou eenmaal geld -
 
Ik heb een cameratas van Red Deer. Toen ik het ding kocht wilde ik voor het gebruik weten hoe waterdicht hij is. Onder de douche gehouden, en kijken wanneer en waar hij gaat lekken. Hij ging, heel voorspelbaar, na enige tijd lekken bij de naden waar er het minste stof zit (zijkanten van het "deksel"), de rest bevat veel schuim, tegen schokken.

De cameratas is na zo'n 4 jaar nog zo goed als nieuw, prima ding!

Ik heb wel de indruk dat de tas exact dezelfde is als (ik geloof) Lowa, die ziet er precies hetzelfde uit. Hebben ze banden met elkaar?

grtz
Henk
 
banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):


banner 468x60
Bovenaan