Reis bijhouden?


Registreer en meld je aan om geen Google-advertenties te zien op het prikbord!
banner 468x60
Status
Niet open voor verdere reacties.
Wanneer je voor een langere tijd naar het buitenland gaat heb ik gemerkt dat het prettig is om vrienden/familie hiervan op de hoogte te houden.

Hoe doen jullie dat eigenlijk, door middel van een website, telefonisch(vaak erg duur), of wellicht andere manieren?

Michael
 
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Ik weet dat veel mensen die langere tijd op reis gaan gewoon een simpele website openen.
Daar kan je bijv ook een gastenboekje op kwijt, alvast wat foto's delen met thuis en je vindt overal ter wereld webshopjes tegenwoordig.
Ik weet bijvoorbeeld dat die knul die de afgelopen jaren dwars door Africa gefietst is op de gekste plekken emails kon sturen naar zijn ouders, hetzij bij mensen thuis of vanuit internetcafeetjes.
Combineer dat met een MSN account en een hotmail adres en je hebt betrekkelijk goedkoop en gemakkelijk contact met het thuisfront
hth

RobYr DDraig Goch

R:Db Plas
http://www.twenot-forums.nl
 
Ehm, eigenlijk doe ik dat niet.... Af en toe stuur ik een e-mailtje naar mijn ouders, en de rest hoort het wel als ik terug ben :)

Groetjes,
Dennis
 
Michael,

Als je je eigen site wilt promoten, doe dat dan met open vizier en niet op zo'n manier. De site die je namelijk hier wilt aanprijzen is je eigen site. Beetje vreemde manier van reclame maken...

Je kunt de link natuurlijk ook gewoon voor de link-sectie aanmelden :)

Raymond
 
Wij maken regelmatig gebruik van een iridium satelliettelefoon (Bijvoorbeeld in Namibië vorige maand maar één keer gebrekkig kunnen internetten). Dat kost even wat in de aanschaf (1000 euro), of je kan hem huren (niet in Nederland doen, dat is achterlijk duur), maar het bellen is tamelijk goedkoop (80 cent/minuut naar waar dan ook) en gaat net zo makkelijk als met de GSM. Zo'n ding verhoogt bovendien je gevoel van veiligheid; je voorkomt een ongeluk niet maar je kan wel gemakkelijk hulp inroepen (nog nooit gebeurd trouwens).

Jaap
 
banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):


banner 468x60
Bovenaan