Reis idee?


Registreer en meld je aan om geen Google-advertenties te zien op het prikbord!
banner 468x60
Status
Niet open voor verdere reacties.
Lekker vage vraag.
Hoe zwaar mag het zijn? Hoeveel kilometer loop je op een dag? Gebaande paden of niet? Ga je paalkamperen of wil je onderweg slapen in hotel met sauna?
Kijk eens bij de tweedaagse NS-wandelingen.
De Veluwe Thru Hike is het andere uiterste (zoek maar op de site)

Marla
 
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Misschien het juiste stukje Krijtlandpad? En dan ga ik al snel denken aan nietvlak, niet touristisch en niet verhard. Bijv beginnen in Eijsden, naar Slenaken, Vaals of vv.
 
Tussen de 15 en 25 km per dag. Het liefst zoveel mogelijk onverharde paden. Sowieso kamperen, al dan niet paal-, wild en/of camping.

Dank voor de info in ieder geval.
 
Beste Kluizenaar Of hoe je dan ook heet.

De GR 563 Rondweg, "Land van Herve is erg leuk om te doen. Zo zou je van Eupen naar Vise kunnen lopen. Het zuidelijke deel in 3 dagen en het noordelijke deel in 4 dagen.

Daarnaast hoort deze thread eerder in wandelgebieden thuis dan in het kampvuur dus mogelijk verplaatst de webmaster hem daarheen.

Verder is de volgende thread ook wel interressant voor je:
http://www.hiking-site.nl/prikbord/...opic&forum=136&topic_id=998&mesg_id=998&page=

D'Oude Vos.
(Zo, nu een Vosje).
 
In april wil ik een korte (vrijdagavond weg - zondagavond terug)wandeltrip maken in Nederland (of vlak over de grens). Het moet wel een beetje uitdaging in zich hebben. Hebben jullie ideeen?

Alvast bedankt!

Kluizenaar
 
Heel erg onbekend, heel erg interessant: ga naar www.fernwege.de
Dan naar: Niederlände- Der Jakobsweg an Rhein und Maas. Ook is er een beschrijving van de E8 Nijmegen-Bad Godesberg. Alles met rotebeschrijvingen, benodigde kaarten enz. Het is zeker niet verkeerd om een onbekend deel van eigen land eens door de ogen van een buitenlander te bekijken...
Groeten,
Boelo
 
banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):


banner 468x60
Bovenaan