Reisgen.: Huttentocht Oostenrijk


Status
Niet open voor verdere reacties.
D

Dennis

Guest
[laatste wijziging op 30-07-02 om 11:10 door Rkoome (admin)]Ik ben op zoek naar een reisgenoot om begin augustus een huttentocht van ongeveer een week te gaan lopen in Oostenrijk. Het plan is om met de auto daar heen te gaan en dan een mooie trektocht door de bergen te maken. De overnachtigingen zullen in hutten zijn. Heb je zin in een actieve vakantie, mail me dan (dennisherremans@hotmail.com)!!!
 
RE: Huttentocht Oostenrijk

Hoi Dennis,

Welkom op de hiking-site!

Ik ga niet met je mee, maar.....

Ik en Richard zijn net terug van 2 weken Oostenrijk (Stubai en Ötztaler alpen) en hebben daar enkele hutten aangedaan (en gebivakkeerd). Kan je deze omgeving aanraden of heb je andere plannen?

Gr. Fred
 
RE: Huttentocht Oostenrijk

Hallo Fred,

Voor de aankomende tocht ben ik van plan in de Verwallgruppe bij St. Anton am Arlberg te gaan wandelen. In voorgaande jaren heb ik wel in de buurt van de Stubaitaler alpen en de Otztaler alpen gelopen en dat is me erg goed bevallen. De routes zijn erg goed aangegeven er zijn genoeg hutten en de bergen zijn hoog genoeg. Vanuit Oetz en Sölden heb ik verschillende tochten gelopen.

Groeten,
Dennis
 
RE: Huttentocht Oostenrijk

Andere mooie mogelijkheid is vanuit Obergurgl. Richting Langtalereckhutte en verder. Mooi gebied. afwisselend, met mooie (best hoge) toppen, gletsjers, heide, bossen ga maar door. ook veel dieren. Zeer mooie flora en fauna.
Misschien een leuke tip voor een volgende keer of voor iemand anders die plannen heeft....
ciao,
Roderick
;)
 

banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Hardloop
banner 468x60
Bovenaan