Reisgeno(o)t(e)(n) voor de Pyr....

  • Onderwerp starter deronder
  • Startdatum

Registreer en meld je aan om geen Google-advertenties te zien op het prikbord!
banner 468x60
Status
Niet open voor verdere reacties.
D

deronder

Guest
Hallo hikers!
Zei daar iemand 'alweer'? Klopt, als 't even lukken wil gaan we dit jaar alwéér naar de Spaanse Pyreneeen. Onze club is helaas wat uitgedund (nu 2m + 1v). Daarom: zijn er nog trekkers die mee willen (opzet: trekken met kaart en kompas, tenje mee)? We zoeken in elk geval nog een vrouw erbij. Gezien onze eigen grijze haren liefst 35+ (mag ook 45+ of 55+, zolang je maar niet schrikt van wat vertikale paadjes). Periode eind juli - half augustus.
Over de bestemmingen moeten we het nog hebben. Belangstelling?
Even laten weten.
Deronder
 
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Ik heb belangstelling. Ben dit voorjaar voor het eerst naar de Pyreneën geweest en dat smaakt naar meer. Heb een redelijke bergwandelervaring. Ik ben geen vrouw, maar de grijze haren breken al aardig door (40).
 
Hallo Bas,
Dank voor je reactie. Ik ben wel benieuwd waar je van 't voorjaar bent geweest. En wil je daar dan weer naar terug of toch liever ergens anders heen? (Sorry voor mijn late reactie; heb de laatste dagen de site niet bezocht.)
Groet,
deronder
 
Ik heb dit voorjaar ten zuiden van Ax-les-thermes (Ariege) een tocht van een week op sneeuwschoenen gemaakt. Het lijkt me aardig om daar een voettocht te maken, aan beide zijden van het dal van de Ariege zijn er voldoende mogelijkheden. Ik heb nog geen definitieve keuze gemaakt.
Misschien is het handiger om per mail verder te communiceren, dat lees ik vaker dan deze site. Mijn mailadres is
basvhuizen@raketnet.nl
 
hallo, ik vrouw, 35+ heb belangstelling. Ik heb al een aantal keren in de Pyreneeen gewandeld en een stuk van de HRP lopen lijkt me wel wat.
 
banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):


banner 468x60
Bovenaan