Reisgenoot gezocht: Nepal, oktober Helambu/Langtang reg...

  • Onderwerp starter erik.astrid1
  • Startdatum

Status
Niet open voor verdere reacties.
E

erik.astrid1

Guest
Drie jaar geleden heb ik samen met mijn echtgenoot het Anapurna Circuit gelopen. Aangezien we nu een zoontje van 2 hebben, zijn we (voorlopig) niet meer in de gelegenheid samen te reizen. Mijn echtgenoot heeft in april de Helambu/Langtang trektocht gemaakt. Ik wil in oktober/november dezelfde regio bezoeken met een lokale gids die ik ken van drie jaar geleden. Ik zoek dus medereisgenoten!
 
Hallo, las dit al wat langer geleden, maar wachtte op bericht van een vriend die reisleider is en misschien naar Nepal zou gaan dan zou ik aansluitend op zijn groep naar Nepal komen. Dit gaat waarschijnlijk niet door en ik wil toch wel heel graag naar Nepal toe. Heb je al reisgenoten? Heb me nog niet zo heel goed ingelezen maar van wat ik wel weet trekt het me wel heel erg. Twee jaar geleden in Tanzania de Kilimanjaro beklommen, was een hele ervaring maar wel heel erg touristisch al deden we de moeilijke maar mooiere route.
Hoor graag hoe je al gevorderd bent met het regelen van mensen en met de reis. En of het nog mogelijk is om eventueel mee te gaan.
Groet Jeanette
 
Stuur net een bericht maar heb nergens mijn emailadres gegeven weet niet of dat mag dus doe het zo jeanette.m apestaarteje zonnet punt nl
 
Je mag hier gewoon je email adres geven hoor, tis hier geen schoolbank.nl waar je moet betalen voor dergelijke service.

Ik heb nog wel een tip voor mensen met jonge kinderen die willen blijven reizen:
Lonely Planet series: Traveling with Kids....
Bijzonder leerzaam, vol met nuttige tips die nog uitkomen ook!
Geloof me, als je de zelfde mentaliteit en insteek hebt als de schrijvers van dit boekwerkje kan je met je peuter de hele wereld over.
Rob
(Die ooit zoonlief Wilco op 3-jarige leeftijd mee naar de jungle van Sri Lanka heeft genomen, geholpen door o.a. het genoemde boekje)


Yr DDraig Goch


Rob Plas
http://www.twenot.nl
 

banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Hardloop
banner 468x60
Bovenaan