Reisgenote(n) gezocht !


Status
Niet open voor verdere reacties.
Hallo iedereen,

Ik zou graag komende zomer, tussen de 19 de juli en 10 augustus een GR-pad willen volgen in BELGIE, of er een gedeelte ervan! Hiervoor zoek ik nog een reisgeno(o)t(e) om mij te vergezellen want alleen begin ik er niet aan! Ik ben opzoek naar iemand die dus graag wandelt en het niet erg vind om in een tentje te overnachten! Liefst tussen de 20 en 30 jaar oud! Voor verdere informatie kan je mij altijd bereiken op onderstaande e-mail adres!

Dank bij voorbaat

Herman

hermanwuyts@hotmail.com
 
Hallo Iedereen,

Is iedereen hier nog aan zijn winterslaap bezig?
Ik zou graag in de zomer het Ardens gedeelte van de GR 5 afwandelen (225 km)en dit tussen de perioide van 19 juli en 10 augustus!
Dus iedereen die zo zot is en graag in een tentje in de bos of op een camping slaapt laat dan maar iets weten he! Alle reakties zijn welkom en reactie is gegarandeerd! Dus kruip allemaal eens achter jullie pc en laat eens iets weten he!

Groetjes van Herman die ontwaakt is uit zijn winterslaap!
 
Hey Herman;

Lijkt me wel wat hoor de gr5, als je wilt mail me maar eens (zit nu nl. op me werk dus moet het ff kort houden) hoe wil je gaan beetje basic? en hoelang?

Greetingz

Wouter (de halve belg)

mijn email is w.stolk5@chello.nl
 

banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Hardloop
banner 468x60
Bovenaan