Reisgenoten gezocht op korte termijn (ehh.. deze week n...


Status
Niet open voor verdere reacties.
R

RonZzz

Guest
Hallo,

Vanwege het niet doorgaan van mijn geplande vakantie zoek ik op zeer korte termijn een alternatief. En wat is er mooier dan de bergen in? Ik wil graag gaan bergwandelen, liefst in combinatie met kamperen. Periode: 4-11 t/m 18-11, evt. korter of evt. een paar dagen langer. Bestemming nog te bepalen, gezien de tijd van het jaar misschien Spanje of anders verder weg (vliegen). Over mezelf: ik ben 34, redelijk fit maar geen topsporter, kom uit de buurt van Breda, heb een aantal wandelvakanties gedaan in de Andes (Peru, Chili, Bolivia) en 1x in Nepal. Meestal gewoon met een paar vrienden, alles zelf regelen, zonder organisatie of gids dus. In Nederland zit ik vooral op de racefiets.
Ik ben eventueel direct te bereiken via mail op seventytwojazz@yahoo.com.

Weten jullie nog andere manieren/forums om reisgenoten te vinden?

Groeten,
Ron
 
Hallo,

Ik wil nog even iedereen bedanken die gereageerd heeft via de mail. Uiteindelijk ben ik toch in mijn eentje op pad gegaan. Maar dit is een erg leuke manier om reisgenoten te vinden. Aanrader dus. De volgende keer plan ik wat eerder vantevoren.

Groeten,
Ron
 

banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Hardloop
banner 468x60
Bovenaan