reisgenoten gezocht


Status
Niet open voor verdere reacties.
Hoi,

van 13 tot 24 juli hoef ik (vrouw, 33) niet te werken en wil heel graag ergens in europa in een ruig gebied wandelen, kamperen, afzien én niets doen, genieten. Ik heb zelf veel gewandeld overal, alleen en samen, en wil dit nu graag delen met 3 a 5 mensen tussen de 25 en 40.
Wie heeft al plannen en kan ik bij aanhaken? Uiteraard ben ik heel aardig en relaxed enzo, haha.


Groet!
Diana.
 
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):


Beste Diana, ik zit te dubben tussen kanoen,zeilen of wandelen. In mijn eentje leuk, met meer wellicht nog leuker. Heb wel zin in bv. wandelen en kanoen in Zweden of Slowakije. Met eigen bestelautootje er heen, alle troep achterin.

Ben 33, werk in onderwijs dus tijd zat, veel alleen gereist. (Ik ook heel aardig en relaxed.)

Groetjes, rem
 
Hoi Rem!

Dankjewel voor je reactie.
Ik heb nog een andere reactie, maar wil toch even contact met je opnemen.

Wat meer over mijzelf; 33, werk in de zorg, ben tevens yogadocente, woon in Haarlem, veel gereisd; alleen, samen, als reisleidster....ben nu bij mijn zusje en heb een wijntje op en ben niet heel geconcentreerd merk ik, hahaha.

Dus even kort; de datum is bij mij niet flexibel; ik ben van 14 tm 25 juli vrij. Het gaat er bij mij vooral om niets te moeten; heb in mijn werk en yogalessen en van mijnzelf al genoeg verantwoordelijkheidsgevoel, dus wil graag met iemand op pad met reiservaring, met initiatieven, en niet te veel vast plannen van te voren. Ik hoef niet perse al die bergtoppen op, of zoveel kilometers te halen. Gewoon zien hoe het loopt en veel genieten!
Zeilen kan ik niets van, kanooen en wandelen lijken mij tegek, Zweden ken ik niet (zijn er niet heel veel muggen dan?), lijkt mij wel heeeel mooi! Slowakije ook prima, ben wel in tsjechie hongarije geweest, heeft eigen charme, ook zeker tof. Alleen, enkel bossen en riviertjes benauwd mij misschien (of is dat een verkeerd idee van kanooen?), ik hou erg van openheid.(op allerlei gebied)

Dit is mijn eigen mailadres: dianaaben@mail.com

Laat mij maar weten als je nog steeds geinteresseerd bent, ik wacht je reactie af.

groet!

Diana.

ps ik ken een Remco in het onderwijs uit Deventer, die ben jij toch niet toevallig?
 
Hoi Diana,

Ik sta iets hoger op de pagina en ga rond die tijd een gedeelte van het Vulkaanpad lopen, aanhaken kan als je wilt.

Groet Albert
 
Hoi Albert,
bedankt voor je reactie, ik ben al wat andere contacten aan het leggen, maar leuk te weten dat ik evt aan kan haken.
Veel plezier!

Groet, Diana.
 
Hallo Diana,
Naar aanleiding van je oproep in de hiking-site kan ik je zeggen, dat ik wel geinteresseerd ben als je vanaf circa 28 augustus t/m 10 september gaat. Ik heb al ver uitgewerkte plannen om de AV1 in de Dolomieten te bewandelen. Ik kampeer bij hutten, eet bij voorkeur in de hutten (heel gezellig) en houd van pittige wandelingen en klettersteige.

Ik ben man, 55 jaar, getrouwd.

Graag je reactie,
Maarten
 
Hoi Maarten,
ik had deze advertentie al willen verwijderen, want ik heb al genoeg reacties gehad, ook op andere sites..... maar wel bedankt voor je reactie en veel plezier in de dolomieten! Moet prachtig daar zijn schijnt...

Diana.
 

banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Hardloop
banner 468x60
Bovenaan