REISGENOTEN GR 5 Chamonix-Modane week 35 en 36


Registreer en meld je aan om geen Google-advertenties te zien op het prikbord!
banner 468x60
Status
Niet open voor verdere reacties.
Op zondag 28 augustus vertrek ik naar Chamonix en loop vandaar naar Modane, een deel van de GR5, een tocht die naar verwachting zo´n 10 dagen zal duren. Ik loop deze tocht ter voorbereiding op de GR20 op Corsica die ik ga lopen in oktober.

Omdat ik op dit moment geen reisgenoten in mij directe omgeving kan vinden, iedereen is immers ´al geweest´ of kan niet in verband met kinderen, plaats ik hier een oproep voor diegenen die zin hebben mee te lopen op deze prachtige tocht.

Mijn bedoeling is om in hutten te overnachten maar ik neem wel een tent mee om hier niet teveel van afhankelijk te zijn. Verder brandertje, Adventure Food en gaan. Ik ga met de auto naar Chamonix. Hoe we van Modane terug kunnen komen naar Chamonix heb ik nog niet bekeken maar dat moet volgens mij niet zo´n probleem zijn.

Wie ben ik? Man van 38, volledig compos mentis, hetero, jurist en verder gewoon mezelf. Ik heb geen humor en ben ´s avonds gezelliger dan ´s ochtends.

DUS: Wie o wie kan nog een paar dagen vrij maken voor een prachtig mooie tocht in de meest overweldigende natuur van Frankrijk?

Mail me op steeman@casema.nl

Tot horens,

Marc Steeman
 
banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):


banner 468x60
Bovenaan