Reisgenoten Hardangervidda


Registreer en meld je aan om geen Google-advertenties te zien op het prikbord!
banner 468x60
Wij (gezin met 2 jongens van 11 en 13 jaar oud en hond) willen eind juli 2015 een tocht van 4 a 5 dagen op de Hardangervidda maken. Wij willen dit met een gids doen en wel Cees Apon http://www.reistipsnoorwegen.nl/
http://www.ceesapon.nl/
Cees leeft zijn droom in Noorwegen en heeft net zijn opleiding tot Nature en Arctic guide afgerond en is bezig om een werkzaam leven op te bouwen.

De reden dat wij dit met Cees doen is omdat we wel ervaring hebben met (berg)wandelen en fietskamperen, maar nog niet met wildkamperen en alles wat daarbij komt kijken. We willen onze jongens echter ook leren hoe ze vuur kunnen maken, vis vangen en schoonmaken en allerlei andere leuke dingen.
Daar hebben wij zelf te weinig ervaring mee vandaar dat we Cees willen inhuren.

Mogelijk is er nog een ander gezin die dit ook leuk vindt en samen met ons en Cees de tocht willen maken. Het kan gezellig zijn en we kunnen de kosten delen.

Plan is in ieder geval eindigen in Lofthus en start kan Finse dan wel Haukeliseter zijn afhankelijk van de looptijd naar Lofthus. We gaan zoals gezegd wildkamperen en nemen voldoende eten mee om 5 dagen te overleven.

Als iemand individueel mee wil mag dat natuurlijk ook, maar je moet het dan geen probleem vinden om met een gezin samen te wandelen.

Als je interesse hebt hoor ik dat graag.

mvg Paul
 
banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):


banner 468x60
Terug
Bovenaan