reisgenoten wildkamperen Alpen gezocht


Registreer en meld je aan om geen Google-advertenties te zien op het prikbord!
banner 468x60
Hoi bergliefhebbers,

Wij zoeken vakantiegenoten die het net als ons hartstikke leuk vinden om twee weken in het hooggebergte te bivakeren. Wij denken dan aan wildkamperen in de bergen. Wij zijn 3 jaarin het hooggebergte geweest. Zwitserland (Wallis) en twee keer in Oostenrijk. In Oostenrijk hebben we een huttentocht gemaakt met een berggids en 3 andere vakantiegenoten.
Verder hebben we twee jaar geleden een klimcursus van de NKBV gevolgd in Oostenrijk met 10 andere Nederlanders.

Het lijkt ons nu leuk om samen met een stel anderen in het hooggebergte te wandelen en te bivakeren. Wie gaat er mee?

Tijdstip tussen 12 juli en 20 augustus 2010.

We zijn erg benieuwd naar de reacties.

Groetjes,
Astrid en Gert
 
Hallo Astrid en Gert,
Ik ben ook een fervent bergwandelaar. Ik doe dat ieder jaar de laatste week van augustus en de eerste week van september. Meestal solo. In 2009 voor de tweede keer met een wandelmaatje. Ik loop meestal tussen 1500 en 3000 meter hoogte. Ik kampeer altijd, bij voorkeur bij berghutten en eet daar dan ook. Maar ik ben ook toegerust op dagen wildkamperen. Astronautenvoer smaakt heerlijk als je honger hebt. En die rust, heerlijk! Maar ieder terrasje heeft ook aan mij een goede klant. Die kom je echter zelden tegen op die hoogte. Ik volg altijd de langeafstandswandelingen. Ik ben nu bezig de GR11 in Spanje te volgen (Pyreneeën) en ik start dit jaar ter hoogte van Bagnières de Luchon.

Ik ben tegen die tijd 60 jaar en redelijk sportief. Ik houd van pittige wandelingen.

Biedt dit aanknopingspunten ondanks de andere periode? Ik hoor graag. Ik ben ook gewoon geïnteresseerd naar jullie ervaringen.

Met vriendelijke groet,
Maarten Schaareman
 
banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):


banner 468x60
Bovenaan