Rond het Kampvuur.


Registreer en meld je aan om geen Google-advertenties te zien op het prikbord!
banner 468x60
Status
Niet open voor verdere reacties.
Als ik kampeer zit ik ook graag rond het kampvoor(sorry Jaap)met goed gezelschap (kom er eens bij Jaap). Hierbij vind ik het heerlijk om over de meest uiteenlopende zaken te praten, discussieren of te filesoferen.
Zeker ook over zaken die niets met de buitensport te maken hebben.
Politiek (heet hangijzer) sport, cultuur, kunst of muziek.
Maakt eigenlijk niet zo veel uit.

Toch valt het mij op dat er hier zo weinig ook eens over andere dingen gepraat word en dat vind ik wel eens jammer.
Sta ik hier in alleen of zijn er meer mensen die dat wel eens hebben?

C.M.
D'Oude Vos.

(Een vos verliest wel zijn haren maar niet zijn streken. Ik heb nu de tropen kolder).
 
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Heej Peter,

Ergens een boompje over op zetten of een discussie ga ik niet uit de weg maar om hier nu over de oorlog in Irak of over de vogelpest te gaan praten? Dat kun je beter bewaren voor echt kampvuur ;-)

Duncan.
 
Hey Duncan,

200 procent mee eens. Daar zijn immers genoeg andere sites voor. En als ik zie waar de meeste discussies op uitdraaien (ordinaire scheldpartijen omdat mensen elkaars standapunt niet kunnen/willen begrijpen) ben ik alleen maar blij dat de discussies hier gewoon over buitensport gaan (HINT, HINT).

Raymond
- ut heet niet voor niet Hiking-site.nl :)
 
Volledig mee eens, wil je filosoferen, en niet filesoferen want dat is volgens mij een variant op het ritsen in de file, over politiek etc. zoek dan een ander forum. Ook ik hou van filosofie mbt verscheidene onderwerpen maar daarvoor gebruik ik andere kanalen.
Beklim een 4000-er, ga op de top eens rustig zitten, en allerlei filosofische gedachten komen vanzelf aan je voorbij.

Gr, Patrik
 
Net terug uit Z-Afrika, lekker gelopen, een maal tien dagen achtereen geen mens gezien en dus ook geen kampvuur, heerlijk. Maar die andere dagen: veel kampvuren, veel discussies, allerlei onderwerpen (van de aids in Z-Afrika tot de prijzen van huizen in Maine en van Irak en studeren in Stellenbosch tot uitgaan in de Warmoesstraat). Dat is heel leuk en omdat je veel mensen nooit meer ziet heel vrijblijvend en ook gemakkelijk om gelegenheidsstandpunten in te nemen. (En op enige afstand van het vuur wordt flink geroddeld over de aanwezigen).
Zodra je dat soort dingen op gaat schrijven wordt het heel wat anders, ik kijk wel uit om hier te gaan herhalen wat ik ooit bij een kampvuur gezegd heb ;).
En inderdaad........ dit is een hiking-site. Toch ben ik best nieuwsgierig wat voor mensen er achter die stukjes hier zitten. Zou best kunnen dat we een heel verkeerd beeld hebben van de mensen waar we hier mee communiceren!

Jaap
 
Hey jaap.... de beste manier om daar achter te komen (welke mensen er achter al die stukje schuilen) is gewoon een keer meegaan met de activiteiten die door de verschillende mensen georganiseerd worden. Die zijn namelijk nog niet zo verkeerd, die lui. Dus zou zeggen.. be welcome!
 
Natuurlijk, dat ben ik ook van plan, helaas ben ik in het seizoen de meeste weekends bezet.... Zal dus wel een tijdje duren voordat ik jullie mag ontmoeten. (Zie ik dan alle 1000...??? eh....grapje)

Jaap
 
banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):


banner 468x60
Bovenaan