Rugzak Bach Slim Mac ervaringen?


Registreer en meld je aan om geen Google-advertenties te zien op het prikbord!
banner 468x60
Status
Niet open voor verdere reacties.
Hoi Allemaal,

Zojuist heb ik de Bach Slim Mac gekocht. Deze zit mij het lekkerst van wat ik heb gepast.

Ik zou het leuk vinden te horen wat anderen van deze rugzak vinden. Is het een relatief nieuw model? Ik lees er namelijk weinig over op het internet. Bach zelf heeft een zeer beknopte website: www.bachpacks.com

Verder las ik in het instuctieboekje dat er drie verschillende heupbanden en schouderbanden voor te krijgen zijn. Betekent dat dat ik die alternatieve heupbanden zou kunnen bestellen? Had ik de rugzak, in de winkel, met verschillende heupbanden kunnen uitproberen? Weet iemand hier iets over? In de instructies van Bach staat over het MAD suspension system een opsomming van prachtige features. Er staat o.a.:
- Three different laminated hipbelts with HDPE iserts
- Three different custom-fit shoulderstraps
Misschien begrijp ik het verkeerd, dat kan ook.

alvast bedankt.
met vriendelijke groet,
Bosman
 
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Volgens mij geeft dat je de rugzak nog beter op je persoonlijke bouw aan te passen.
Ik denk dan aan beschillende lengte/breedte/hardheden van banden.
Maar aan de andere kant denk ik dat als de rugzak in de winkel overduidelijk lekker zat dit niet nodig is.
Een Bach dealer zal je hier veder mee kunnen helpen als dat nodig is.

Groet,

Martijn
 
ah..., dank je wel. Zoiets zal het wel zijn he? Ik heb hem gekocht bij Bever. En hij zat idd. erg goed dus eerst maar eens gaan lopen ermee. Maar ik zal het idd. vragen aan Bever. Ik post het antwoord wel voor de informatie.

Extra info over de Bach Slim Mac:
Mensen met een holle rug (of daar iets naar neigen) vinden deze rugzak vaak prettig zitten. Verder is hij oersterk (cordura.) Hij zou lasten boven de 20 kilo nog heel comfortabel dragen (heb daar geen plannen voor!) Hij heeft dikke, zachte schouderbanden en een heupband, die je echt "grijpt".

Ik neem verder aan dat het een redelijk nieuw model is, want veel ervaringen over deze rugzak kan ik op het net niet vinden... Dus heb je deze zak zelf, dan zou ik het leuk vinden te weten wat je ervan vindt en hoe hij je bevalt.
Groet,
Bosman
 
Ik heb de Slim Mac ook getest toen ik een paar weken geleden zelf voor de aankoop van een nieuwe rugzak stond.
Bij mij zat de Specialist net iets beter maar uiteindelijk is het de Osprey Crecent 70 geworden omdat die het beste zat.


Succes in ieder geval met je nieuwe aanwinst, aan de kwaliteit van Bach zal het niet liggen!
 
bedankt :):)

En jij ook veel plezier met een goeie aankoop van Osprey! Ik hoor en lees er zeer goeie dingen over.
 
Ik heb deze rugzak afgelopen jaar gekocht - inderdaad omdat hij het lekkerst zat - en er pas twee weken mee rondgetrokken. Hij is superstevig, maar na een serieuze glijpartij was een zijkant toch wat beschadigd. Geen probleem want Bach heeft dit opgelost door er een nieuw stuk op te zetten.

Mijn ervaring: prima rugzak met uitstekend draagconformt. Lopen op geaccidenteerd terrein met 16 kilo vormde nauwelijks een probleem. Heel veel plezier ermee!
Lucie
 
Slechts beperkte ervaringen met Slim Mac. Een paar keer vol bepakt gedragen op trektocht "om te proberen"; een vriendin heeft er één. Zij is er heel erg tevreden van.

Zelf eigenaar van een Bach Specialist en die vind ik fantastisch. Enorm flexibel -werkt geen spatje tegen bij het stappen, je heupen en benen bewegen als vrij- zeer sterke materialen, perfect draagcomfort tot 25 kg. De Slim Mac vertrekt, als ik me niet vergis, van hetzelfde draagsysteem als de Specialist, maar voegt er een kunststof "hoepel" aan toe voor betere lastoverdracht en controle van de lading. Bachs zijn de enige rugzakken die me vers van de haak als gegoten zitten. Ik heb uiteindelijk de Specialist genomen omdat hij lichter is, en omdat ik die extra draagcapaciteit liever niet nodig heb, als je begrijpt wat ik bedoel.

Wat betreft die heupgordel: stop je rugzak vol met al je spullen, ga terug naar de winkel en probeer 'm met een kortere en/of langere gordel. Als je hem pas hebt gekocht vervangt iedere zaak die "het zout op de patatten waard is" je gordel door een andere, met de glimlach & zonder extra kosten.
 
>Hij zou lasten boven de 20 kilo nog heel
>comfortabel dragen (heb daar geen plannen voor!)

Tja die rugzak zal niet echt protesteren met lasten boven de 20 kg. Zoals je zelf al zegt, prima rugzak, zeker die slim mac. Het zijn alleen je knieën die gaan protesteren bij dat soort zware lasten.

>Ik neem verder aan dat het een redelijk nieuw model is, want
>veel ervaringen over deze rugzak kan ik op het net niet
>vinden...

Nope, ik verkocht dat model 5 jaar geleden al. Bach heeft alleen een beperkte productie capaciteit en dus een beperkte afzet markt, maar binnen die markt verkopen ze wel al hun rugzakken. Er is dus niet veel marketing vanuit Bach wat resulteerd een lage naamsbekendheid en weinig gebruikservaringen. Maar ik denk niet dat je die ervaringen nodig hebt. Je zult jaren plezier hebben van je slim mac.

>Dus heb je deze zak zelf, dan zou ik het leuk vinden
>te weten wat je ervan vindt en hoe hij je bevalt.

Ik heb hem zelf overgens niet. Alleen wel vaak verkocht en gedragen in de winkel. Ik ben erg gecharmeerd van het merk wegens hun no-nonsence ontwerpen. Wat je nodig hebt zit erop, wat je niet nodig hebt niet. Zou ik nu een traditionele rugzak kopen (3 kg voor een rugzak, het idee alleen al :D ;) ) dan zou ik heel erg gaan twijfelen tussen een macpac of bach.

Eins, wenst je veel plezier met je rugzak.
 
banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

banner 468x60
Terug
Bovenaan