rugzak laten repareren


Registreer en meld je aan om geen Google-advertenties te zien op het prikbord!
banner 468x60
Status
Niet open voor verdere reacties.
Hallo allemaal,

Heeft iemand ervaringen met het laten repareren van een rugzak? Het is geen simpel stikseltje dat loszit. Vrienden van me hebben mijn rugzak meegenomen naar Maleisie en daar Black&Decker knaagdieren in hun lodge gehad, die het verstelbare bovenvak voor de helft hebben opgevreten. (moet je wel een sterke maag hebben x(
Zij willen ermee naar de winkel waar ik hem gekocht heb, maar aangezien zij dit forum nog niet kennen;-) start ik maar een draadje hierover. De rugzak is een jaar of drie oud.
Groetjes,
Mirjam
 
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Hoi Mirjam.

Hoewel we niet helelaal duidelijk weten wat de schade is, zijn er meerdere opties.
De meeste steden hebben wel kleding verstel en reparatie zaakjes. Die hebben het zwaardere materieel om vele schades aan te kunnen. Hier zitten bv. meerdere zaken van De Gouden Schaar. De prijs valt over het algemeen wel mee, vind ik. Wel is de kans groot, dat je er altijd wat van blijft zien, maar dat geeft je rugzak misschien wel zijn karakter. En er zit weer een verhaal achter.
Mocht je naar de winkel gaan, waar hij gekocht is, zullen ze hem naar alle waarschijnlijkheid opsturen en dan is het afwachten wat de reparatie en de kosten zullen zijn. Misschien is het wel goedkoper om gewoon een nieuwe topvak te kopen en deze dan op je rugzak te monteren. Reparaties kunnen, als ze het netjes en niet zichtbaar zijn, best wel eens arbeids intensief zijn en daar zit dan ook weer een prijskaartje aan.

Greetz.

D'Oude Vos.
(Zo, nu een Vosje).
 
Hoi Mirjam,

Ik heb zelf eens een rugzak laten repareren bij een schoenmaker. Die had namelijk zo'n sterke naaimachine staan. Toen ik de rugzak weer kwam ophalen was de naad perfect gemaakt (scheur was netjes weggewerkt.

Alleen de prijs was even schrikken: hij vroeg er maar liefst 1,50 Euro voor (3 gulden in die tijd overigens)! Ik dacht nog dat hij een geintje maakte, maar het was echt de eindprijs.

Raymond
- of moet dit nu onder de 'koopjes'-thread??
 
Hmmmmm, wat dacht je van deze:

Topvak volgende keer thuis laten, heb je niet nodig zo'n ding en scheelt weer wat grammen. Maar ja niet iedereen denkt daar zo over als ik.

Als je hem wil laten repareren, ga dan eens naar Carl Denig. Aaf kan echt wonderen verrichten met je rugzak.

suc6 Eins
 
Eins

Da'ook toevallig, die rugzak komt van Carl Denig vandaan, bij vestiging Den Haag. Bij welke vestiging werkt Aaf?

Groetjes,
Mirjam
 
>Waar zijn die topvakken te koop, en heb je enig idee van de
>prijs?

Bij Carl Denig dus. Die zouden hem denk ik wel bij de fabrikant kunnen bestellen. Prijs???? Geen idee.

D'Oude Vos.
(Zo, nu een Vosje).
 
Amsterdam, maar dat maakt nix uit. Je kunt je rugzak gewoon in Den Haag in leveren.

Suc6 en doe ze daar de groeten,

Eins
 
Niet dus, er is niet (meer) aan een los topvak te komen.Plan B is dus, om hem door Aaf alias de Tentendokter proberen te laten repareren.
We zullen zien.
 
Het is gelukt!

Gisteravond het goede nieuws gehoord: mijn ouwe trouwe rugzak is weerk gemaakt!

@Eins: idd door Aaf alias de Tentendokter, volgens de bridge-vrienden is er alleen een kleurverschil.De stiksels zijn prachtig.. Deze rugzak is er dus nu wel eentje met een verhaal.. Ik heb ze de groeten laten doen van je. Namens mij: bedankt voor de tip!

@Peter: de kosten weet ik niet, die vrienden hebben alles geregeld en betaald, ik heb de rugzak zowel met gat als met reparatie nog niet gezien.. Dat wordt dus wachten tot de volgende bridge-avond (donderdag)

Groetjes,

Mirjam
 
Ik heb dit jaar toch een mindere ervaring gehad met de plaatselijke schoenmaker. Stiksel op de banden laten repareren. Op het eerste oog zag het er allemaal solide uit maar bij het inchecken op schiphol ging het al mis en knapte het stiksel. Ik denk te dun draad gebruikt.

Ga het nu proberen bij een buitensportzaak (bever of zwerfkei in mijn geval)

Richard (bij mij zit gelukkig geen draadje los )

:-) :P
 
Hij is mooi geworden

Dit weekend mijn rugzak teruggekregen van de bridge-vrienden, en dat ziet er goed uit. Kleurverschil??? Welnee, je ziet alleen 3 stiksels extra, nou dat is dus weer een verhaal erbij..
Ik kan die Aaf echt aanbevelen!

Mirjam
 
banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):


banner 468x60
Terug
Bovenaan