Rugzak voor de hond


Status
Niet open voor verdere reacties.
R

Rene

Guest
Er zijn speciale rugzakken voor honden te koop in de maten S/M/L bij onder andere Bever en Kompas. De M kost bij Bever ƒ159,95 en bij Kompas is hij ƒ10,-- goedkoper. Let erop dat de rugzak is voorzien van een apart dekje, dat je met banden bevestigt voorlangs de hals en onder over de borst. De rugzak komt daar met klitteband overheen. Handig, hoef je zijn/haar voer niet mee te dragen. Belast je hond niet te zwaar, zo'n 1/5 tot max. 1/4 van het lichaamsgewicht. Honden die nog niet volgroeid zijn mag je nog niet belasten; slecht, zelfs schadelijk voor de gewrichten! Laat je hond tevoren aan de rugzak wennen. Nog een laatste punt: probeer een reflecterende kleur te kopen, zodat je je hond ook in het donker ziet. Koop anders reflecterende bandjes. Er zouden nu nieuwe kleuren hondenrugzakken in de handel zijn.
 
Beste Rene,

Kun je me helpen? Mijn hond is 7,5 jaar en vertikt het nog langer met een hondenrugzakje te lopen. Heb jij suggesties hoe ik dit kan oplossen, zonder dat ik zelf het voer hoef te dragen in m'n rugzak.

Groeten,

Mariette
 

banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Hardloop
banner 468x60
Bovenaan