rugzakken Eureka!


Registreer en meld je aan om geen Google-advertenties te zien op het prikbord!
banner 468x60
Status
Niet open voor verdere reacties.
hoi iedereen,

Ik heb het hele forum al zo ongeveer doorgepluist, maar ik ben vrijwel geen ervaringen tegengekomen over de rugzakken van Eureka. De tenten daarentegen worden wel al om geprezen.

Ik kan een rugzak overnemen van een vriend van mij die de zak slechts een vakantie lang heeft gebruikt. Op zich zit de zak prima, maar dat zegt niets over de kwaliteit van de rugzak. Omdat ik vrijwel geen ervaringen vindt van mensen met een rugzak van Eureka twijfel ik toch enigzins. Heeft er iemand ervaring met rugzakken van Eureka? Specifiek de Eureka muskoka van 65 l?

groet,

Jordi
 
Hallo Jordi,

Ik ben in het bezit van een Eureka Velocity
zie info: http://www.hiking-site.nl/goodies_eurekavelocity.php
Weinig gelijkenis met de Muskoka.

Wel kan ik je zeggen dat ik tevreden ben over de rugzak. Goed af te stellen op mijn (rug)lengte. Omdat ik nogal lange benen heb is dat bij sommige andere rugzakken een probleem.
Verder veel extra opbergmogelijkheden. De ritsen lopen nog steeds lekker. Draagt lekker; mede door de luxe heupband. Nog geen rare zaken tegengekomen door slijtage of lekkage etc.

Ik heb de indruk dat Eureka graag mee wil doen met de grotere jongens op rugzakgebied, en dat daarom de prijs/kwatiteitverhouding nu best gunstig is.

Ruud
 
banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):


banner 468x60
Bovenaan