Rugzakken


Registreer en meld je aan om geen Google-advertenties te zien op het prikbord!
banner 468x60
Status
Niet open voor verdere reacties.
Hoi,

Mijn vriendin en ik hebben na veel wikken wegen toch twee rugzakken bij Bever gekocht :-)

José heeft de Berghaus Freeflow 20 en ik de Mammut Hike 25. Ik vond het heel lastig om te passen. Ik ben vooral grotere zware rugzakken gewend en wanneer je dan zo'n ielig heupbandje hebt dan is dat net niks. De Mammut die ik heb heeft een wat betere heupband en wat meer stelmogelijkheden wat ik als prettig ervaar. Lekker groot ook en met de eisen die ik stelde (regenhoes, gat voor slang en stevig).

Toen ik de rugzak in de verpakking pakte kreeg ik wel een hartverzakking wat daar tond 95 euro op. En dat vind ik eigenlijk te veel. Tot mijn verbazing zag ik op de 'pas'rugzak een prijs van 79 euro. Ik een verkoper gezocht en die zei dat dat niet de bedoeling is en heeft de laagste prijs genomen. Wat ik heel klantvriendelijk vond. Toen ik op internet naar de prijs ging kijken bleek dezelfde rugzak in het rood voor 69 te staan dus waar ze die 95 dan vandaan halen? 10 euro meer is vervelend maar vind ik niet erg, ben er tenslotte goed voor geholpen. (Wat overigens bij Slee ook misschien wel was gebeurd?).

Mijn vriendin heeft nu ook een goedzittende rugzak in een lelijke kleur (Wat voor sommige vrouwen heel belangrijk is) maar wat gelukkig niet de doorslag gaf. Hij zat lekker en daar gaat het tenslotte om.

We zijn voorzien! Zondag maar gelijk de regen in om eea te testen. Heb er nu al zin an :-)

Ook bedankt voor de adviezen in eerdere posts want die hebben goed geholpen!

Groeten,

Roel (en José)


He who would travel happily must travel light.
Antoine de Saint-Exupery (1900 - 1944)
 
banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):


banner 468x60
Terug
Bovenaan