rugzaktrektocht ijsland


Registreer en meld je aan om geen Google-advertenties te zien op het prikbord!
banner 468x60
Status
Niet open voor verdere reacties.
Mijn man en ik willen deze zomer graag een rugzaktrektocht op IJsland maken. Het is natuurlijk onze bedoeling om zoveel mogelijk te zien. We hebben hiervoor ongeveer 14 dagen uitgetrokken. Over de Laugavegurtrekking hebben we al behoorlijk wat informatie maar over de Kjolur nog niet. Wie heeft deze route al eens gelopen en kan ons er wat over vertellen.

Groeten Diny
 
Hallo Anke-Margriet,
Bedankt voor je reactie, ik zal er gebruik van maken. Ondertussen heb ik niet stil gezeten en begin weer te twijfelen of we alleen de Laugavegur gaan wandelen met nog wat toeristische uitstapjes of een echte wandelrondreis (Reykjavik, Kjolurtrekking, Akureyri, Myvatn, Sprengisandur, Laugavegurtrekking, Thorsmork, Reykjavik). De eerste optie duurt half zo lang maar is ook half zo duur (minder buskosten). Zouden we dan ook half zoveel zien? Bovendien hoef je op Laugavegur niet je eigen kookuitrusting mee te nemen en op de Kjolur wel. Dat scheelt wel weer in gewicht. Als iemand nog wat tips heeft dan hoor ik ze graag.
Groeten,
Diny
 
banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):


banner 468x60
Bovenaan