`s-Hertogenbosch


Registreer en meld je aan om geen Google-advertenties te zien op het prikbord!
banner 468x60
Status
Niet open voor verdere reacties.

Rkoome

Administrator
Forumleiding
Gezien de hele berg onzien die schijnbaar moest worden geplaatst maar even opnieuw begonnen met deze thread:

De vraag was dus shoppen voor outdoor-spullen in `s-Hertogenbosch.

Zelf was ik deze week nog heel even bij Schneider. Niks mis mee. Op een maandagmiddag lopen er 5 verkopers door de winkel (da's meer dan klanten op dat moment) en het advies leek goed.

Een klant vroeg om een zonnebril 'net zo een als mijn man' en kreeg vervolgens wel de hele ontstaangeschiedenis van zonnebrillen over haar heen (inclusief alle UV-soorten, etc.). Tikkeltje overdone, maar mevrouw was dan ook aardig om te zien en de verkoper verveelde zich anders ook maar te pletter.

Hun assortiment is redelijk en ze nemen dus de tijd voor je. Van horen zeggen weet ik dat er ook iets als worldofwalking is, maar heb daar verder geen ervaringen mee.

En Perry? Daar is helemaal niks mee. Tenzij je van plan bent om Hans vd Meulen achterna te gaan de Everest op, is hun spul prima spul.

Raymond
 
Slim plan om de topic opnieuw te openen.

En eindelijk een antwoord waar ik op zat te wachten!

Ik was niet van plan om Hans vd Meulen na te gaan doen, nou ja wie weet! :)P )

Maar die worldofwalking zit ook bij ons in de stad, maar ik dacht dat dat een reisbureau was?!? Zal er eens langs gaan. (zit in de Vughterstraat vrij ver achterin.)

bedankt voor je antwoord,

Groeten,
Roland
 
world of walking zit in de Hinthamerstraat niet ver van de st jan. fijne zaak, aardige mensen. heb daar een GPS demo meegemaakt waarbij we 'op GPS' naar de parade en terug liepen. hebben vooral rugzakken, kleding en schoenen. Bij Schneider moet je het wel treffen (met het humeur van de verkopers). Verder zit er op de Zandzuigerstraat nog een zaak die vroeger met Schneider was gelieerd maar nu niet meer. Meer campingzaak; wisselend aanbod en verkoperskwaliteit; heeft ook wintersport. Perry den bosch heeft sinds de verbouwing van ruim een jaar geleden een erg smal assortiment en nogal mode gericht, vind ik.
groet, henk en lila
 
[laatste wijziging op 14-08-02 om 12:09]Ik had hem gezien ja! Woon z`n 14 jaar in `s-Hertogenbosch en nog nooit eerder gezien... (slaat zichzelf nu voor zijn hoofd x( )

Dat reisbureautje zit in de vughterstraat, nog voorbij de Vobis! dus ver achterin. (dat is informatie die alleen bossenaren weten waarschijnlijk).
Maar die heet ook zoiets, zal er wel eens langs gaan.

En Perry moet wel met z`n duure verbouwing, en nog een duurder pand. Ze moeten wel mode gericht gaan verkopen.

Roland
 
banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):


banner 468x60
Bovenaan