Salomon

  • Onderwerp starter Bertje beton
  • Startdatum

Status
Niet open voor verdere reacties.
B

Bertje beton

Guest
Heeft er iemand ervaring met wandelschoenen van het merk salomon?
Ik heb nu Meindel air revolutien ,maar ik denk dat ik ze te klein heb gekocht.:+
 
Ik heb zo'n vijf jaar geleden een paar stevige B-schoenen gekocht van Salomon (authentic 8 heette ze toen). Ik heb er vier jaar op gelopen (Oostenrijk, Noorwegen, Schotland, Frankrijk, Italie) en nooit problemen mee gehad. Na drie jaar moest ik de veters vervangen (lijkt me niet echt raar) verder heb ik er niets aan hoeven doen, het leer goed onderhouden en de schoenen gaan dus lang mee. Zool (contragrip) geeft erg veel grip ook op natte rots, maar is nu dus ook vrijwel versleten (de binnenkant van de schoen ook). De nieuwe schoenen van Salomon zien er wel heel anders uit.

Conclusie over deze oude schoen: prijsklasse was ongeveer gelijk aan dat van de bekende (duitse) schoenen en de kwaliteit deed daar niet voor onder.

Dennis

P.S. Zelf koop ik nooit een schoen vanwege een bepaald merk maar degene die voldoet aan de eisen en de beste pasvorm voor mijn voet heeft.
 
Hartelijk bedankt voor de reactie Dennis,
en nog veel loopplezier.

Groetjes Bertje Beton.;)
 
ik heb zelf al 5 jaar een paar salomons asphalt GTX. Een B- schoen met GTX lining en Contagrip buitenzool.Heb ze gedragen in Oostenrijk, Duitsland, België. Er is een haakje afgebroken, het binnenzooltje heb ik vervangen, maar ze lopen nog steeds erg goed.
Ik had ze in de uitverkoop gekocht voor omgerekend 35 euro, nieuwprijs was toendertijd 90 euro.

Beste raad, gewoon schoenen passen totdat je een paar vindt dat echt helemaal naar wens is.

groetjes dirk
 

banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Hardloop
banner 468x60
Bovenaan