scheerolie


Registreer en meld je aan om geen Google-advertenties te zien op het prikbord!
banner 468x60
Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Die scheerolie is voor zover ik weet gewoon bij Bever sport in ieder filiaal.
 
Geen idee, maar ALS je het gevonden hebt en ALS je het een paar keer hebt gebruikt, dan hoor ik graag of het bevalt.

Bij Bevert heb ik eens zoiets gekocht, geen Sommerset, dat was drie keer niks, schrale bek en na twee keer scheren nog steeds een uiterlijk als een beer (qua gezichtshaar dan, verder valt het wel mee met me).

Groet, Rob.
 
Ik heb tot nu toe nog geen Somersets kunnen vinden. Wat ik wel geprobeerd heb is me te scheren met gewone zeep (unicura geloof ik). Die stond sowieso op het lijstje om mee te nemen....
Het werkte echt wonderwel goed. Het scheelt wel of je wegwerpmesjes neemt of de betere... qua gewicht scheelt het toch niks...ik neem dus gewoon twee mach3 mesjes mee en denk dat ik dan wel een maand vooruit kan (ga me echt niet dagelijks scheren..) :-)

groetjes,

Roel
 
Somersets scheerolie is te koop in vrijwel alle Etos filialen. En hoe het bevalt? Ik wil niets anders meer. Je hebt er inderdaad maar drie druppeltjes per keer voor nodig en het scheert geweldig, zonder wondjes en het is lekker fris. DE scheer-aanrader van de eeuw, zou ik bijna zeggen.
Een flesje voor 90 scheerbeurten kost 10 piek, dus daar hoef je het niet voor te laten.

Veel scheerplezier

Sebastian ;-)
 
Somerset is te koop bij bijna alle drogisterijen. Ik haal het altijd bij de DA. Heerlijk spul, het scheert gladder dan schuim of gel. Volgens mij zit er ook iets van menthol in want het is erg fris. Ook goed trouwens om een baard van een paar dagen nog electrisch af te scheren. Eerst een paar druppeltjes Sommerset, inmasseren, een minuutje laten intrekken en scheren maar.
 
't Is natuurlijk helemaal tegen de buitensport-filosofie, maar ik heb altijd een klein oplaadbaar electrisch scheerapparaat mee. Geen gezeur met wondjes en zo...
 
Tsja, Ik weet niet hoe jullie dat doen maar ik gebruik er meestal een wegwerp scheermesje mee, met een beetje huis tuin en keuken zeep scheer ik me in een 2 weekse vakantie 3 keer, gaat net en dan gooi ik dat mesje weg.
Ik hoef me echt niet elke dag te scheren als ik op een hike ben.

Het is niet alles maar ik ben er tevreden mee.
Het blijft afzien.
Groetjes.

Peter.
 
Tja, elektrisch scheren? nooit gedaan eigenlijk. Ben zo tevreden. Gewoon een mach3 mee met een mesje en dat flesje scheerolie. Net als Peter een keer of 3 scheren op 2 weken en dat bevalt prima. Het valt wel op dat ik me een stuk frisser voel als die 5 dagen baard eraf is.

Grtz

Sebastian ;-)
 
Voordeel van "nat" scheren is m.i. dat het veel gladder is, maar in warme landen krijg om een of andere reden altijd kleine ontstoken wondjes; vooral aan de onderkant van mijn kaken. Na het scheren ontsmetten met iets alcoholhoudens helpt niet echt, vandaar dat ik electrisch scheer. Met 1x een uurtje opladen kan ik ongeveer 10x scheren, ruim genoeg voor een vakantie dus.
 
Ja, glad was het wel... heerlijk...

Totdat ik de middellandse zee indook... auw! Die zee zit zo vol met chemicalien, dat ik drie dagen een geirriteerde huid had...

Pas dus op, in zee alleen met ongeschoren kop (rijmt... :-))
 
TE KOOP
probeer de kapper bijvoorbeeld in Groningen
moeite om er 1 te vinden ?
stuur mij een e-meel dan kan ik details geven
ik ben overigens bijzonder tevreden met Sommerset
 
banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

banner 468x60
Terug
Bovenaan