Schoenen lek!


Status
Niet open voor verdere reacties.
Hallo Allemaal,

Gisteren kwam ik erachter dat mijn schoenen water doorlaten. De lekkage wordt veroorzaakt door een uitgedroogde "tussenzool" en een op één plek loslatende stootrand. Het gaat om een paar vele jaren oude en erg lekker zittende Raichle B schoenen met Vibram-zool.

-Wordt bij het verzolen ook de tussenzool vervangen, m.a.w. wordt alles vanaf het leer vernieuwd?
-Weet iemand een adres (in de buurt van) Den Haag voor advies en evt. reparatie (via Bever o.i.d. duurt waarschijnlijk erg lang)?
-Hoeveel zou het ongeveer kosten?

Alvast bedankt!

Remko (met natte voeten)
 
Hoi Remko,

Ik heb afgelopen voorjaar een paar Lowa Trekkers laten verzolen. Ik had ze zover afgelopen dat ook de tussenzool al deels was afgesleten. Bij Demmenie in Rotterdam werd me verzekerd dat een tussenzool ook vervangen kan worden. Uiteindelijk bleek dat niet nodig, de tussenzool is gerepareerd op die plaatsen waar hij erg versleten was.
Prijs voor 2 zolen + reparatie 2 tussenzolen: €42,-
O ja, reparatietijd was 1 week....

Groetz,
Dennis
 
Hoi Remko

Ga eens naar Cambreur Speciaalschoenmakerij in 's Gravenzande, vlak bij dus. Daar praat je met de schoenmaker zelf en ze zijn in een paar dagen klaar, bovendien niet duur.
Je kan daar ook zien waar Bever de schoenen laat repareren, allemaal Bever-etiketjes.

Succes, Jaap
 
Hallo Dennis en Jaap!

Bedankt voor jullie reactie en advies. Hierbij een (late) reactie van mijn kant. Ik heb de schoenen laten repareren bij Cambreur in 's-Gravenzande (zie www.cambreur.nl, ook onderhoudtips etc.) en ben er zeer tevreden over. Wel duur, 85 Euro voor twee zolen,tussenzolen (uit één stuk) en twee nieuwe stootranden, echter een stuk goedkoper dan nieuwe schoenen (en deze zitten zo lekker...)

Cambreur is idd de schoenmaker van Bever, de prijs is hetzelfde, alleen rechtstreeks gaat sneller, na ongeveer één week klaar en geen risico van zoekraken bij verzending.

groeten,
Remko (doge voeten, wel kkkoud!)
 

banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Hardloop
banner 468x60
Bovenaan