schoenen wie en waar


Registreer en meld je aan om geen Google-advertenties te zien op het prikbord!
banner 468x60
Status
Niet open voor verdere reacties.
ik ben op zoek naar nieuwe schoenen b/c

kan iemand me vertellen waar(winkels) ze goed gesorteerd zijn en een GOED ADVIES GEVEN en heeft hier hier goede ervaringen mee


Groeten Rob

:)
 
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Mijn ervaring is dat je het gewoon mij een aantal winkels moet proberen. Je gaat toch zo'n 200 euro uitgeven, dus waarom zou je haast maken.
 
Ik weet niet waar je woont, maar ik heb bij Active Life Rotterdam een aantal b/c schoenen afgeprijsd gezien.
Als ik me niet vergis de Meindl Island GTX, Lowa Baffin, Hanwag Alpin van €195,- voor €169,95

Suc6 met passen iedergeval
 
Hallo Rob,

Ik geloof, maar weet niet zeker, dat SpacSport in Nijmegen zelfs een orthopeed rond heeft lopen. En daar mag je dan wel iets van verwachten dacht ik zo :)

Duncan.
 
Hi,

Uhm, moet dat niet een podoloog zijn Duncan? Een orthopeed is zo'n bottenspecialist die in het ziekenhuis rondloopt..... ;)
Bij Kathmandu in Utrecht hebben ze ook een(laatste berichten zelfs 2) podoloog rondlopen. Wel ff bellen vantevoren om te informeren of die aanwezig is op de dag dat jij wilt gaan passen natuurlijk...

Zaken als Bever/Zwerfkei/etc. is het een kwestie van heel veel aandoen. Waar ik mij nogsteeds over verbaas is dat ze bij de Zwerfkei mijn paps een ochtend lang tig verschillende damesschoenen hebben aangetrokken (terwijl ie brede stampertjes heeft) en tegen de lunch pas op het idee kwamen hem gewoon een half maatje grotere Hanwag Yukon te geven, de schoen die hij overigens als eerste aanhad en waarvan hij aangaf dat die te krap was..........
x(
Hij loopt nu al jaaaaaaaren op hetzelfde model naar grote tevredenheid.

Succes!
Petra
 
Laatst weer binnengelopen bij Active Life Rotterdam zag dat ze verder afgeprijst waren naar € 89,95 voor de Meindl Island GTX,
129,95 voor de Lowa Baffin, en 99,95 voor de Hanwag Alpin en Meindl perfects woor weinig. Kleine mannenmaten waren er bijna niet (heb zelf 7,5 of 8) maar als ze je maat hebben is het natuurlijk een koopje.


groeten Frank
 
banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):


banner 468x60
Bovenaan