schoenenadvies gevraagd


Status
Niet open voor verdere reacties.
Hallo,

Ik heb jullie raad (weer eens) nodig. M'n schoenen die ik dagelijks draag (gewone sportschoenen) beginnen zo stilaan naar het einde van hun dagen te lopen. Ik zoek een paar (low cut) schoenen die (1) kunnen dienen voor dagelijks gebruik, (2) goed genoeg zitten en stevig genoeg zijn om toch zo nu en dan eens een flinke wandeling mee te doen (3) niet te duur zijn (max 90 euro) en (4) er toch een beetje fatsoenlijk en modieus uitzien (geen 'klompen', lompe boots, maar ook geen te flashy kleuren).

Waarschijnlijk nog keuze genoeg nadat ik hier alles eens opgesomd heb, maar laat ik misschien al eens tonen in welke richting ik ongeveer zoek

http://www.globetrotter.de/de/shop/...n+Star+Trak+men&k_id=01&h_kat=Schuhe+&+Socken

Heeft er iemand van jullie soms een aanrader in hetgeen ik zoek (dus lage wandelschoen voor dagelijks gebruik). Goede/slechte ervaringen zijn ook altijd welkom. Tuurlijk moet ik ze zelf ook nog passen, maar als ik al een idee heb over duurzaamheid/draagcomfort zou ik al een heel eind geholpen zijn.

Alvast bedankt!
Dirk.
 
Dirk.

Kijk anders eens naar de Meindl Florida.
Probleem is dan voornamelijk de prijs.
Maar ze lopen erg prettig.

C.M.
D'oude Vos.

(Een vos verliest wel zijn haren maar niet zijn streken. Ik weet naar welke streek we gaan).
 
Hoi Peter,

Bedankt voor de tip. 't Is inderdaad wel wat duurder dan voorzien, maar misschien moet ik ze toch maar eens ergens gaan uitproberen.

Heb net ook foldertje met Bever-aanbiedingen gekregen. TNF Ketchum lage wandelschoenen voor 50 euro. Misschien dat ik morgen daar toch ook nog snel eens langsloop (als het al niet te laat is natuurlijk).

Groeten,
Dirk.
 
Hi Dirk,

Als je echt schoenen zoekt die ook gebruikt kunnen worden voor flinke wandelingen kom je al snel iets duurder uit. Als je tenminste voor een goede comfort gaat, niet onbelangrijk. De meeste zullen tussen de 100 en 150 Euro liggen.

Vincent
 

banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Hardloop
banner 468x60
Bovenaan