Scoutinggroep zoekt leiding


Status
Niet open voor verdere reacties.
R

Ronald

Guest
Op deze fantastische hikingsite wil ik graag doorgeven dat de Eindhovense Scoutinggroep Livingstone op zoek is naar leidinggevenden voor diverse speltakken (5 tot 21jr.)
Omdat scoutingleidinggevenden vaak een grote affiniteit hebben met het buitenleven en met hiken, kamperen enz. hoop ik dat er onder jullie belangstellenden zijn om onze jeugdleden o.a. hiervan te leren genieten.
Voor informatie over de groep: http://www.scoutinglivingstone.nl/

Met vriendelijke groet,
Ronald
 
Beste Ronald,

Ik kan je niet aan nieuwe leiding helpen maar wou je alleen sterkte wensen met het vinden van.
Ik ben al 12 jaar Rowan leiding en ik vond je bericht zo herkentelijk.
Wij hebben namelijk vaak met het zelfde probleem gezeten.
Het enige wat ik kan zeggen tegen iedereen die wil reageren : DOEN, je krijgt er zo veel voor terug

Groeten

Jan Huizing

Hunze Hikers Exloo Drenthe
 
Hoi Ronald,

Probeer eens (welpen)leiding te werven onder je eigen Rowans. Ik zit op scouting Himalaya in Bussum en ik ben sinds dit jaar (assistent) welpenleiding, ookal ben ik pas 16 sinds oktober. Het zijn wel 2 extra ogen en handen. Bij de scouts kan iemand van 16 of 17 ook prima meedraaien als leiding. Is te proberen.

Veel succes en scoutingplezier

Groetjes Ivo
 
Een beetje uit de richting, maar anders zou het heel tof zijn ook eens bij een andere groep te kijken! Dit is een bericht van een Estaleider, die dat al 5 jaar met veel plezier is.
Leidinggebrek is een landelijk probleem en lastig op te lossen, ondanks dat afgelopen jaar het 'internationale jaar van de vrijwilliger' was. Als uiterste mogelijkheid kun je kijken onder je 'actieve' ouders. Ik had hetzelfde probleem vorig jaar en draai nu als 23-jarige teamleider met een hele gave moeder en een ex-showan een groep van 20 kinderen. Zwaar, maar te doen en ze heeft leuke andere invalshoeken voor je programma's!

Veel succes verder,

Estu/Rutger

Ps: krant (speurdertjes), posters op scholen, info onder kinderen naar toffe broers, zussen, neven en nichten al geprobeerd?
 

banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Hardloop
banner 468x60
Bovenaan