Scouts zoeken kampterrein

  • Onderwerp starter irma (Guest)
  • Startdatum

Registreer en meld je aan om geen Google-advertenties te zien op het prikbord!
banner 468x60
Status
Niet open voor verdere reacties.
I

irma (Guest)

Guest
Als leidster van scouts ben ik op zoek naar een kampeerterrein voor het zomerkamp. We zouden eerst naar Zedelgem in Belgie gaan, maar omdat er maar 4 scouts mee gaan is dat te ver weg. We zoeken nu iets in omgeving Den Haag, zodat we kunnen fietsen. Alle scouting labelterreinen zijn volgeboekt. Weet er iemand natuurterreinen waar we met 8 personen kunnen staan in de maand juli? Is er een site met deze terreinen? Tips??
 
wat dacht je van paalkampeerplaatsen? lekker rustig en primitief, en misschien kun je dan van paal naar paal fietsen (je mag er namelijk maar een paar dagen staan) www.staatsbosbeheer.nl
Tussendoor misschien een paar kleine campings bezoeken, dat kan ook best leuk zijn, en daar hebben ze tenminste een wc en douche...
 
Hallo Irma,

Ik heb de volgende suggesties voor je m.b.t. enkele kampeerplaatsen ten zuiden van Den Haag.

-Aan de Monsterseweg ligt kampeerterrein Sollveld. Dit is zover ik weet eigendom de (duin)waterleidingmaatschappij en doet dienst als waterinlaatgebied. Ik heb er 10/12 jaar geleden 2 keer als jeugdlid gekampeerd. Maar ik weet niet of dit uberhaubt nog verhuurd wordt als kampeerterrein. Dat zal je na moeten vragen. Waar iig. wel op gelet moest worden is het risico op bodemverontreiniging.

-Even verderop ligt in Monster een camping, maar die zit in de zomer over het algemeen vol met Duitsers en jongeren en bbq.
-Zelf ben ik als scout ook wel eens voor een weekendkamp naar een waterscoutgroep in Brielle gefietst die wat eigen terrein hebben. Hier doe je wel ongeveer een dag over, maar is te doen.
-In Delft zit het Kruithuis, waar ik ook diverse keren gekampeerd heb.
-Staalduinen in 's-Gravenzande lijt me voor scoutinggroepen uit de omgeving van Den Haag een bekende locatie.

Ik hoop dat je wat aan deze tips hebt.
Groeten Gerard
 
banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):


banner 468x60
Bovenaan