Segmenten van poles vervangen


Registreer en meld je aan om geen Google-advertenties te zien op het prikbord!
banner 468x60
Status
Niet open voor verdere reacties.
Ik heb een tent 'Helsport Rondane' waarvan een segment van een pole gebroken is. Kun je die in een buitensportzaak aanschaffen of wend je je best rechtstreeks tot de tentfabrikant? Op de website van Helsport kan ik alvast niks vinden over het vervangen van segmenten van poles. Wie heeft ervaring? Dank!

MD
 
Hai MD.

Neem anders eens contact op met Breedeveld in Leiderdorp of die zaak waar je hem gekocht hebt. Die hebben meestal wel segmenten op voorraad liggen.

Kampeer- en zwerfsport Breedeveld
Draadbaan 17
2352 BM Leiderdorp
Tel. 071-5415443
Fax. 071-5895749
Email: info@breedeveldkamperen.nl

D'Oude Vos.
(Zo, nu een Vosje).
 
Hallo MD,

voor dat je contact opneemt met Breedeveld (of winkel van aankoop) is het misschien handig om de dikte en de lengte van het gebroken segment te weten.
Toen ik een paar jaar geleden een nieuw segment nodig had bleek dat Helsport poles van verschillende diktes en lengtes gebruikte.

Voor zover je hem nog niet hebt zijn er ook reperatiehulsjes verkrijgbaar om tijdens het gebruik een makkelijke reparatie uit kunt voeren.

Succes

groeten Gerard

Edit: Misschien is de Kampeerder te Antwerpen wat dichterbij voor je.
zie de reactie van Brent 16-08-04 in het volgende topic van de belgische collega's: http://www.hiking.be/nl/forum/messages.asp?View=4&ForumID=518
 
banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):


banner 468x60
Bovenaan