service mensenwerk


Registreer en meld je aan om geen Google-advertenties te zien op het prikbord!
banner 468x60
Status
Niet open voor verdere reacties.
K

Kloek

Guest
[laatste wijziging op 18-02-03 om 23:42]Hoi allemaal

ik zit al die service plussen en minnen zo eens te lezen en wil de stelling neerleggen dat het allemaal mensenwerk is. Het ligt er maar helemaal aan wie je voor je hebt. Over Bever Enschede ben ik alleen maar zeer positief, maar hetzelfde gevoel heb ik ook over de prijsbokser Intersport. ik krijg daar ook goede adviezen. Er werken gewoon mensen die liefde hebben voor de bergsport. Perry heeft volgens mij minder vakkundig personeel maar dat is eigenlijk ook geen buitensport winkel.

Ik heb alleen bij Slee buitensport in Hengelo een echt slechte ervaring waardoor ik zo boos was dat ik daar niet weer kom, maar dat is pas nadat ik ze zeer veel kansen heb gegeven om de fout te herstellen. Vroeger kocht ik daar alles toen het nog Jansen buitensport was, maar dat is afgelopen.

Mijn advies dus: bouw zelf een goede relatie op met je winkel(s). Ze kennen je dan en dat werkt erg goed. Ik heb dat zowel met Bever als met Intersport.

Nico
 
banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):


banner 468x60
Bovenaan