Sigg Firejet


Status
Niet open voor verdere reacties.
Hallo!

Ik heb pas geleden via Marktplaats een Sigg firejet gekocht.

Eenmaal in huis blijkt er geen pompje bij te zitten.

Nu mijn vraag: Weeft iemand nog zon pompje liggen of weet iemand of je een pompje van MSR optimus of primus (gemakkelijk) om kunt bouwen zodat ie op de Sigg past.

Ik heb ook ergens gelezen dat een duitse fabrikant de productie van Sigg zou hebben overgenomen. Weet iemand daar wat van?

Groeten,

Frank
 
Hi Frank,


kijk eens op volgende site:

http://www.base-camp.co.uk/default.html

Je kunt zo ook bellen, als er iemand is die nog zo'n pomp kan traceren zijn zij het wel. Bellen kan ook, zeker als onderdeel niet op de site staat is dat een idee,maar dan moet je wel geduld hebben. Ze zijn zeker bereid actief te gaan zoeken voor je.

Prijzen zijn erg vriendelijk en verzending klopt altijd weet ik uit ervaring. Ik heb met behulp van hen al meerdere oude branders opgelapt


MVG

Rolf
 
frank,

ik heb nog ergens een complete firejet liggen incl. pomp, opbergtasje, brandstoffles, brandstofslang, doorpriknaaldje, wiek voor petroleum, etc.. en zelfs een paar reserve dichtingsringetjes.

het enige wat nagekeken (en misschien vervangen) moet worden is het leertje van de pomp, ik gebruik hem namelijk al twee jaar niet meer (wegens aankoop optimus nova) en dan droogt dit uit. meestal is dit met een beetje vet wel opgelost, maar na 2 jaar ben ik daar niet helemaal zeker van.

als je interesse hebt, doe een bod!

groeten
pe
 

banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Hardloop
banner 468x60
Bovenaan