Slee Arnhem stopt ermee


Registreer en meld je aan om geen Google-advertenties te zien op het prikbord!
banner 468x60
Status
Niet open voor verdere reacties.
Het lijkt erop dat het filiaal van Slee Buitensport in Arnhem definitief de deur heeft gesloten. Dat zou jammer zijn, want dan blijft ter plaatse alleen het bekende knaagdier over als serieuze taak voor hiking-artikelen. Om een beetje te kunnen vergelijken, moeten we dan naar Nijmegen-Spacsport of naar de nieuwe vestiging van B&B outdoor in
Doetinchem.

Boelo
 
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Die zijn al sinds 13 december gesloten heb ik begrepen.

En ik heb het idee dat er binnenkort nog wel meer bekende en onbekende buitensportwinkels gaan sluiten in verband de crisis.

Raymond
 
"Ruikt een gat in de markt" ;-)

Zal wel tegenvallen. Ik denk dat het niet alleen de crisis is maar ook steeds meer en meer aankopen via internet.
 
Ik geloof niet zo dat de crisis de buitensport speciaal zaken meer zal treffen dan elders. En ik denk ook niet dat de crisis de grondslag was van het sluiten van de Slee filialen. Dat was meer een kwestie van slechte bedrijfsvoering en mogelijk de concurentie van dat knaagdier.

Ik denk zelfs dat een neergaande economie goed is voor de buiten sport/kampeer markt omdat als mensen minder te besteden hebben, ze eerder geneigt zijn de tent weer van zolder te pakken en te gaan kamperen. Kopen ze mss geen nieuwe tent, maar we een gas tankje of andere dingen.

Eins
 
Ben wel eens in Slee Rotterdam geweest, maar telkens werd ik naar m'n zin niet goed geholpen. Ze zijn wel vriendelijk, maar hadden niet voldoende kennis en te weinig spullen. Dus ik zal ze niet missen...

grtz
Henk
 
Ik was werkzaam bij het filiaal in Arnhem en vind het erg spijtig dat we hebben moeten sluiten. We kregen het afgelopen woensdag te horen dat we per direkt de boel moesten leeghalen.

Het Arnhem team heeft altijd z'n best gedaan om een zo goed mogelijke winkel te hebben, maar een combinatie van financiele crisis (dan hebben investeerders er ook niet zo veel zin meer in) en problemen met het beleid vanuit Utrecht maakten dit de laatste tijd soms lastig.

Hopelijk hebben jullie toch wel wat goeie herinneringen aan ons overgehouden.
 
Goede herinneringen? Ja, buitengewoon positief. In de winkel was men altijd behulpzaam en bereid om spullen die niet in het assortiment zaten, bij een importeur op te vragen.
Maar het was mij ook duidelijk dat met een zo'n klein en ouderwets assortiment commercieel weinig eer te behalen valt.

Boelo
 
ik zag dat slee in arnhem gesloten was. Ik heb er altijd fijn mijn kleren gekocht en ben altijd netjes geholpen.

jammer dat het zo moet stoppen en ik wens alle mensen van slee succes toe, ik weet zeker dat het niet aan jullie lag

groetjes bas en wil
 
banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):


banner 468x60
Terug
Bovenaan