Sneeuw in NL


Registreer en meld je aan om geen Google-advertenties te zien op het prikbord!
banner 468x60
Status
Niet open voor verdere reacties.
Whahahahaha,

Iedere keer als het gebeurt moet ik er weer om lachen. De eerste sneeuw in NL en heel NL licht plat. Ik begrijp dat het best vervelend kan zijn. Zeker als je vandaag in 80 (!) km file hebt gestaan of gewoon de hele dag vast stond (en wie weet in je auto moe(s)t slapen de komende/afgelopen nacht). In dat geval leef ik met je mee, niet dat je daar wat aan hebt, maar goed...

Hoe is jullie standpunt als de eerste sneeuw weer valt in NL? Ik krijg dan heeeel erg veel zin om mijn bivakzak te pakken en lekker te gaan winterkamperen. Ik kampeer liever van oktober tot mei dan andersom. Winterkamperen is gewoon fijn!

Dus gaat jullie bloed ook sneller strome zodra de eerst sneeuw valt????

Eins (moet nog wel wachten voordat hij kan winter kamperen, want mijn slaapzak is in de was bij de winkel :+ )
 
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Inderdaad een beetje Sneeuw en Nederland ligt plat. Ik ben echt gek van de sneeuw en kampeer ook het liefste midden in de winter, lekker koud.

Van warmte houd ik helemaal niet en ben blij als ik in de zomer naar de gletsjers kan. Ik kan in de lente en de zomer vaak niet wachten tot het weer winter wordt!!!!! Heerlijk die sneeuw en kou!

Dus op je vraag of bij ons ook het bloed sneller gaat stromen bij de eerste sneuwval, ja bij mij wel!!!!!
 
Hoi Eins,

Ik ben precies andersom, ik moet dus echt hélémáál niks van sneeuw hebben. Zodra de temperatuur onder de 20 graden zakt gaat bij mij de verwarming aan en komt de trui uit de kast. Ik vind 30-35 graden dé ideale temperatuur om te buitensporten. De mensen hier van de hiking-site die met mij al een paar keer Limburg's Fietstocht hebben gereden bij 30+ graden weten dat ik dan in mijn nopjes ben. In 2003 zat ik in augustus op de fiets in de Langue d'Oc, iedere dag rond de 40 graden. Geweldig....probleemloos 80-100km per dag.

Groetz,
Dennis

- Gaat wel ieder jaar naar de WWH, met 3x zoveel kleren aan als de anderen -
 
>
>Groetz,
>Dennis
>
>- Gaat wel ieder jaar naar de WWH, met 3x zoveel kleren aan
>als de anderen -

Dennis.

Daarom ben je misschien wel meer een bikkel dan de rest.
Wij vinden het heerlijk en jij doet gewoon mee.

Pjotr.
(Die vandaag een uur door de regen heeft gefiets, speciaal om iets op te halen voor de W.W.H. Lekker dat dat was).
 
Ik ben absoluut gek van sneeuw en ren meteen naar buiten om een lange wandeling in de sneeuw te maken.
Elk jaar minimaal 1 keer, maar liefst 3 keer naar de sneeuw in de bergen om te wandelen.
Maar kamperen in de winter...brrrr, nee mij niet gezien. Ik ben een enorme koukleum als ik stil zit/lig, maar zodra ik kan bewegen vind ik het prima.
Kom maar op met die meters sneeuw, want hier in Zeeland ligt nog helemaal niks. De zon scheen vanmiddag volop. Ook lekker.
Groetjes,
Digna
 
>Ik krijg dan heeeel erg veel zin om mijn bivakzak te pakken en
>lekker te gaan winterkamperen.

Heel toevallig heb ik afgelopen weekend gekampeerd in de Ardennen (20-30cm). Als dat niet dit weekend was geweest, en er had bij mij thuis sneeuw gevallen, dan was er zeker een mooie wandeling gemaakt!

grtz
Henk
 
Mijn hart gaat zeker sneller kloppen als er sneeuw valt. In de zomer moet ik veel werken als buitensportinstructeur, dus ben ik wel buiten bezig, maar niet altijd hetgeen dat ik zelf echt leuk vind. In de winter heb ik daar dus meer tijd voor en ik kan goed tegen de kou!
 
He hoi,

Hier zijn afgelopen vridagavond de wandelschoenen aan gegaan en we hebben ze tot zondagavond toe bijna niet uitgehad :) Heerlijk van die tochten in de sneeuw. We like more! Minder zijn de ijs en ijskoude voeten die ik altijd voor sneeuwbuien uit heb......

Toch moet ik zeggen dat ik het ook in de zomer tot een graadje of 28-30 naar m’n zin kan hebben. Beetje van beiden dus.

Lieve groetjes van Juupje
 
>Heel toevallig heb ik afgelopen weekend gekampeerd in de
>Ardennen (20-30cm). Als dat niet dit weekend was geweest, en
>er had bij mij thuis sneeuw gevallen, dan was er zeker een
>mooie wandeling gemaakt!

Ik zat het afgelopen weekend toevallig ook in de Ardennen. Ik ben niet zo dol op koude, als ik niet beweeg krijg ik het redelijk snel koud, maar sneeuw vind ik wel erg leuk. Met goed materiaal en goede kleding is koude al veel minder erg.
'k Was overigens wel blij dat ik me net gamaschen had aangeschaft. Want nadat het de tweede nacht stevig gedooid had was de kampeerwei een verschrikkelijke modderpoel geworden.
 
banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):


banner 468x60
Bovenaan