Sneeuwhike...


Registreer en meld je aan om geen Google-advertenties te zien op het prikbord!
banner 468x60
Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Precies en ons dan even lekker maken met de foto's:(

Maar ziet er super uit, jammer dat er twee weken geleden niet zoveel lag.
 
Inderdaad,

Zeg Rob, ik zie net op de site van Ryanair dat ze in jan tot en met ergens in feb 'gratis vluchten' hebben, dwz je betaalt 0,01 euro plus de taxes, afhankelijk van de datum kom je dan op iets rond de 80 euro.
Wellicht een idee? Of je nu wintersport in oosterijk doet of in Spanje
:p

PS: vond Yolanda het niet koud?

Ali

PS: Ik realiseer me net dat dit voor twee personen was, dus eigenlijk ben je 40 euri kwijt voor heen en terug, en denk daarbij nog eens aan die herlijke whiskeys op Girona airport. De mijn smaakt prima!:9
 
>PS: vond Yolanda het niet koud?

Yolanda was toevallig de dag daarvoor door haar man verwend in een buitensportwinkel met een nieuwe broek en Marmot 'onderhandschoenen'. Die had het dus helemaal naar d'r zin :)

Raymond
 
Beetje off topic, maar ik vind het wel grappig. het is weer kerstpaketten tijd en mijn werkgever doet daar dus aan mee. En raad eens! allemaal spaanse dingen, boekje om tapas te maken, knoflooksausje, olie, bakjes en chips. Dus wij kunnen hier thuis even de sfeer van het spaanse restaurant na-apen:p

PS: Yolanda was toevallig de dag daarvoor door haar man verwend in een buitensportwinkel met een nieuwe broek en Marmot 'onderhandschoenen.

Raymond, mijn man doet dat nou nooit he. Ik heb hem allerlei tips gegeven en dingen aangewezen als verjaardags cadeautje. Dus ik hou hoop.

Ali
 
banner 468x60
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Status
Niet open voor verdere reacties.
Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):


banner 468x60
Bovenaan