Solar powerbank / lader

De Xtorm voldoet niet in mijn ogen, ik heb er nu de telefoon 1.5x mee op kunnen laden vanaf 17%. De telefoon stond dan wel standby maar in vliegtuigstand en scherm uit. Dat moet toch niet zo heel erg veel uitmaken zou je denken. Het viel mij erg tegen. Voor een trip met 1 overnachting wel OK maar verder dus niet. Ik heb geen idee of de 15.000 van Xtorm wel voldoet.

De Intocircuit 15.000 mA is gisteren gekomen. Het lcd scherm is wel erg fijn want je kunt precies zien hoeveel er nog inzit. Laden van de foon van 30% naar vol kostte een uur. Daarbij ging de powerbank van 65% naar 45% maar direct uit de doos dus nog niet optimaal geladen. Opladen van de powerbank daarna ging met 10% per uur dacht ik. Heb niet meer precies gekeken. Zijn alleen maar eerste ervaringen want ik kreeg het ding pas gisteren. Voelt goed aan, keurig zakje erbij dus ik ben benieuwd.

Na mijn driedaagse weet ik meer of dit bevalt.
Ik geloof niet dat een nieuwe Xtorm 15.000 mAh dermate weinig capaciteit heeft. Heb je hem wel lang genoeg aan de oplader laten hangen?
Overigens kan dit kleine goedkope metertje ( http://www.xtarlight.com/05-chanpin/p-001-1.asp?styleid=299&style=Charger Series ) je veel duidelijkheid verschaffen. Met dank aan Jan Anne!
 
Laatst bewerkt:
@ pantalaimoin: de xtorm was en 6000mA. Advies van Coolbue en dus verkeerd.

Heb inmiddels op de 3 daagse toch de 15.000 Intocircuit gebruikt. Wat een verademing. Heb tweemaal de foon opgeladen en tweemaal mijn Garmin horloge. Daarbij ging de power van 100% naar 68%. Onder het laden nog met de telefoon gewerkt ook.

Helaas is alleen het lampje in de behuizing geschoten en gaat dus niet meer uit. Dat heeft dus nu ook 3 dagen aangestaan maar dat heeft geen effect (tot nu toe), Moet dus wel retour maar er komt een nieuwe. Het LCD scherm is heerlijk omdat je kunt zien hoeveel je nog hebt. Snelle lader ook. Impressed dus.
 
Power

@ allemaal,

Ik heb goede ervaringen met Voltaic Fuse 6W solar panel , leverde mij 3 weken lang onafgebroken voldoende power tbv Smartphone die ik gebruikte tbv communicatie , navigatie en een klein beetje als zaklamp in Apuseni bergen in April. www.voltaicsystems.com geeft ook achtergrond info. is een producent.
Nee, solar panel met power bank combi is idd niet ligt: 600 gr all included .http://www.hiking-site.nl/prikbord/images/icons/icon12.gif

Gr. Adrianus
 
Beleef jij plezier aan Hiking-site.nl?
Overweeg dan een (eventueel maandelijkse) vrijwillige donatie te doen via onderstaande knop:


Steun Hiking-site.nl door aankopen te doen via de volgende links (een kleine commissie op aankopen zijn de verdiensten):

Bovenaan